angelina001
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

https://www.oefe.gr/index.php?module=syllogoi&rg=272
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

lazaros
Νεοφερμένο μέλος

Ρίξε εδώ μια ματιά, είναι τα πανελλαδικά συνεργοζόμενα φροντιστήρια. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλά.
tolisman ωραίο φροντιστήριο πρότεινες

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

01011001
Δραστήριο μέλος

Για τεχνολογική είναι αρκετα καλό το Σύγχρονο( στην κεντρική πλατεία) και το Αριστοτέλειο (απέναντι απο τον παλιό Λαμπράκη, νομίζω οτι ειναι η οδος Κουμουνδούρου) Εγώ ήμουν θεωρητική αλλά εκεί πηγαιναν πολλοί φίλοι μου.Ειμαι απο Λάρισα
QFT

Για το Αριστοτέλειο μπορώ να σου πώ ότι μαθηματικά και φυσική(θα σου έλεγα και για χημεία αλλά δεν κάνεις :Ρ) οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί, και ευτυχώς δεν είναι του στυλ "τρέξτε να προλάβουμε". Μια χαρά βγήκε η ύλη+επαναλήψεις αυτή τη χρονιά που ήμουν εγώ γ' λυκ.
Το Σύγχρονο επίσης είναι πολύ καλό και γνωρίζω τη δουλειά που κάνουν καθηγητές εκεί μέσω φίλων που πήγαιναν εκεί.
Αν πας Αριστοτέλειο πες το για να στείλω χαιρετίσματα σε αυτή που θα σου κάνει έκθεση

*Πατρόκλου, όχι Κουμουνδούρου

**Τεσπα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις μία μέρα και να κάνεις μία βόλτα από λίγα φροντι και να μιλήσεις με καθηγητές. Μην ακούς τα 105% επιτυχία κλπ, δες αν μπορείς να τους εμπιστευτείς και αν έχουν την απαραίτητη φιλικότητα/μεταδοτικότητα.
Λίγο αργά πρέπει να απαντήσαμε ε :Ρ ? Νομίζω σήμερα αρχίζουν τα φροντι στη Λάρισα?
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι καλο μην ανησυχεις...
ειναι στην κεντρικη απεναντι απο το σοκολα
καλη σου επιτυχια στις εξετασεις κιολας...
Γιούλη24995
Νεοφερμένο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

angelina001
Νεοφερμένο μέλος

johnnynoisemaker
Επισκέπτης

Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelina001
Νεοφερμένο μέλος

οσο για το μαθημα της φυσικης σου προτεινω το Α+συν (η οδος ειναι δευκαλιωνος 5) οπου στα τμηματα δεν μπαινουν πανω απο 5 ατομα(ετσι ειναι οι αιθουσες..εχουν μονο 5 μονα θρανιακια και 5 ανετες καρεκλες

δεν κανω διαφημηση..αυτα ηταν τα μοναδικα 2 μαθηματα που εμεινα ευχαριστημενη για αυτο και σου τ προτεινω.οσο για τα αλλα μαθηματα που εκανα αλλου δεν εεμεινα και πολυ ευχαριστημενη και γ αυτο δεν σου τ προτεινω και ουτε τα αναφερω καν!για περισσοτερες πληροφοριες αν θεσ δωσε μου τ msn σου να με ρωτησεις οτι θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnynoisemaker
Επισκέπτης

foreverfreak
Διάσημο μέλος

johnnynoisemaker
Επισκέπτης

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Α, οκ, οπως νομιζεις!! Βασικα εισαι ο πρωτος που μου λεει κατι τετοιο, αλλα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις... Οπως και να χει σου ευχομαι πραγματικα το καλυτεροναι μου το ειπες αλλα εγω που πηγα και μιλησα μαζι του δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος,οπως επισης και απο το δοκιμαστικο μαθημα που εκανα για αυτο τα ξαναειπα με τον καθηγητη μου στο αριστοτελειο και θα μεινω εκει τελικα γιατι απο τον παπαδοπουλο δεν νομιζω να βρω καλυτερο!!

01011001
Δραστήριο μέλος

σε ποιο φροντιστηριο πηγαινες και δεν ησουν ευχαριστημενη στα υπολοιπα μαθηματα (να ξερω να το αποφυγω)??τελικα εγω επελεξα το αριστοτελειο και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος σε ολα τα μαθηματα εκτος απο την φυσικη (παπαδοπουλος) για αυτο και για φυσικη σκεφτομαι να παω ή στ αλφα+ για τον τζηκο ή στα ενωμενα για τον ξανθοπουλο.τι λετε?
Πλάκα κάνεις. Στο μάθημα του περνούσα φοβερά. Κοίτα, μία τρέλα όλη οι φυσικοί την έχουν απ'ότι έχω καταλάβει, αλλά καλή τρέλα

Σας έμαθε ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΥΚ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ !??!
angelina001
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
και για το ξανθοπουλο ουτε εμενα μου αρεσε...
johnnynoisemaker
Επισκέπτης

-----------------------------------------
Πλάκα κάνεις. Στο μάθημα του περνούσα φοβερά. Κοίτα, μία τρέλα όλη οι φυσικοί την έχουν απ'ότι έχω καταλάβει, αλλά καλή τρέλα
Σας έμαθε ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΥΚ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ !??!
φυσικα και μας ειπε...οταν το ακουσα πεθανα στα γελια!!!!οντως ειναι φοβερος και παλι καλα λεω που εμεινα εκει γιατι ειναι το μοναδικο μαθημα που χωρις να χρειαστει χτυπησω 24ωρο διαβασμα τα παψ παρα πολυ καλα!!ποιους αλλους καθηγητες ειχες???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.