Γνωμη για Διεθνων και Ευρωπαικων Οικονομικων Σπουδων

Verikoko17

Νεοφερμένο μέλος

Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Ποια ειναι η γνωμη σας για το τμημα Διεθνων και Ευρωπαικων Οικονομικων Σπουδων του ΟΠΑ; Ειναι σε σχεση με τα αλλα τμηματα Διεθνων και ευρωπαικων σπουδων πιο πρακτικο απο την αποψη οτι εχει και αρκετα μαθηματα οικονομικων; Θεωρειται οτι μαζι με καποιο μεταπτυχιακο μπορει να ειναι καλο για να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα. Ειναι ιδανικο για καποιον που δεν ειναι σιγουρος ακομη με τι θελει να ασχοληθει ακριβως;
 

Maria_Xagorari

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα.
Προσωπική γνώμη από ένα πρόχειρο τσεκάρισμα στο πρόγραμμα σπουδών και με το τι πραγματευεται το τμήμα, το θεωρώ πολύ πιο γερό από το κλασσικό οικονομικό, και ότι εμβαθυνει σε international economics ζητήματα, οπότε και πιο χρήσιμο για να μπεις σε μια εταιρεία είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό που έχει να κάνει με ξένες αγορές.

Θεωρώ ότι είναι εξειδικευμένο τόσο όσο.
Δηλαδή, γενικά τα οικονομικά ειναι πολύ σφαιρική επιστήμη, εχει ένα τσικ εξειδίκευσης στα πιο διεθνή και ευρωπαϊκά ζητήματα.

Θα το εβαζα σε υψηλή θέση στο μηχανογραφικο αν ήμουν στη θέση σου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top