marketos
Νεοφερμένο μέλος
Ο marketos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

23-05-09

16:54
Μηπως ξερει καποιος που θα μπορουσα να βρω το βιβλιο του αοδε ( σε πιο site) σε μορφη word ή pdf (adobe reader) η αν το εχει και ο ιδιος να μου το στειλει, γιατι το χρειαζομαι.. Φτανει στην μορφη pdf να γινεται επεξεργασία....
ευχαριστω πολυ...!!!!
ευχαριστω πολυ...!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Procomenos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μενέλαος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 35 μηνύματα.

24-05-09

08:58
δε γίνεται να το κάψεις έτσι πάντως 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα.

24-05-09

14:38
εγω παντως τα σχολικα βιβλια δεν τα εχω ανοιξει καν μονο απο βοηθημα... αμα ησουν κοντα στην περιοχη μου στο χαριζα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...