gunnergr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gunnergr
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Εξαρταται. Αν εχεις 3 ή περισσοτερα χρόνια απο την αποφοιτητση σου δεν μετρανε. Αν ειναι 2 η 1 μετρανε
Παιδιά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις στη Γ Λυκείου το 2002 και φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10%. Επειδή άκουσα κάτι φήμες ότι δε μετράνε οι προφορικοί βαθμοί πήγα στο λύκειο μου και τους ρώτησα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η βεβαίωση πρόσβασης παραμένει Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ και δεν εκδίδεται νέα με αλλαγμένους βαθμούς πρόσβασης (χωρίς τους προφορικούς). Η βεβαίωση πρόσβασης που έχω έχει τους βαθμούς πρόσβασης σε 9 μαθήματα και ο βαθμός πρόσβασης κάθε μαθήματος βγήκε με τον προφορικο να συμμετέχει κατά 30%.
Μου είπαν κατά λέξη "Την βεβαίωση πρόσβασης που σου χορηγήθηκε το 2002, αυτήν και θα παραδώσεις μαζί με το μηχανογραφικό για το 10% φέτος".
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

frini+tsimpa
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετα το πέρας των δύο χρόνων, δεν υπάρχει προφορικός βαθμος, ο βαθμος πρόσβασης διαμορφώνεται 100% από το γραπτο. Ετσι, το 10 στα γραπτα παραμένει 10 και λοιπά
Alreena
Νεοφερμένο μέλος

Και στην ουσία δεν χάνεις μόρια, ούτε θεωρείται 0 ο προφορικός, απλώς δεν ''κερδίζεις'' παραπάνω μόρια με τον συνυπολογισμό του προφορικού. Προσέξτε τι γράφετε....
frini+tsimpa
Νεοφερμένο μέλος

Alreena
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.