American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.017 μηνύματα. 6 Απριλίου 2019 στις 10:42 Ο American Economist: #1 06-04-19 10:42 Παιδιά έχω Cambridge c2 το ielts έχει διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2019 στις 11:20 Ο Guest 699855: #2 06-04-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά έχω Cambridge c2 το ielts έχει διαφορά; Click για ανάπτυξη... Το IELTS ισχύει μόνο για δύο χρόνια και χρειάζεται στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού για σπουδές σε αγγλόφωνα προγράμματα (κάθε σχολή έχει τις δικές της απαιτήσεις για τον βαθμό που απαιτείται). Υπάρχει περίπτωση κάποια Πανεπιστήμια να δέχονται και το CPE αρκεί μην έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχεις πάρει από την ημερομηνία που θα κάνεις αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά έχω Cambridge c2 το ielts έχει διαφορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2019 στις 11:20 Ο Guest 699855: #2 06-04-19 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά έχω Cambridge c2 το ielts έχει διαφορά; Click για ανάπτυξη... Το IELTS ισχύει μόνο για δύο χρόνια και χρειάζεται στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού για σπουδές σε αγγλόφωνα προγράμματα (κάθε σχολή έχει τις δικές της απαιτήσεις για τον βαθμό που απαιτείται). Υπάρχει περίπτωση κάποια Πανεπιστήμια να δέχονται και το CPE αρκεί μην έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχεις πάρει από την ημερομηνία που θα κάνεις αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά έχω Cambridge c2 το ielts έχει διαφορά; Click για ανάπτυξη... Το IELTS ισχύει μόνο για δύο χρόνια και χρειάζεται στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού για σπουδές σε αγγλόφωνα προγράμματα (κάθε σχολή έχει τις δικές της απαιτήσεις για τον βαθμό που απαιτείται). Υπάρχει περίπτωση κάποια Πανεπιστήμια να δέχονται και το CPE αρκεί μην έχουν περάσει 2 χρόνια που το έχεις πάρει από την ημερομηνία που θα κάνεις αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.