Χρήστος2006
Νεοφερμένο μέλος
Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Πότε διάλεγεις κατεύθυνση και τι διαφορες εχει το τμημα ζωηκης παραγωγης με την κατεύθυνση ζωηκης παραγωγής του πανεπιστημίου αυτου; Κτηνιατρική δεν περναω ουτε απαιξω και ψάχνω εναλλακτικές που σχετίζονται με τ ζωα
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 803 μηνύματα.

ωστε ήθελες κτηνιατρική αλλα επειδη δε περνας εισαι εντάξει κ με το ζωικής παραγωγης καθως σου αρεσουν τα ζωα .....ωραια, με εκανες κ γελασαΠότε διάλεγεις κατεύθυνση και τι διαφορες εχει το τμημα ζωηκης παραγωγης με την κατεύθυνση ζωηκης παραγωγής του πανεπιστημίου αυτου; Κτηνιατρική δεν περναω ουτε απαιξω και ψάχνω εναλλακτικές που σχετίζονται με τ ζωα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.103 μηνύματα.

Ε και η ζωικη παραγωγη πολυ καλη ειναι ... εσυ θα ερχεσαι πιο πολυ κοντα με τα ζωα παραγωγης γιατι θα τα μεγαλωνεις και φροντιζεις... οι κτηνιατροι εμπλεκονται μονο σε αρρώστιες που εσυ δεν θα τα καταφερνεις ... βεβαια εχει και την σκληροτητα της γιατι τα ζωα αυτα χαρακτηριζονται ως ζωικο κεφαλαιο.Πότε διάλεγεις κατεύθυνση και τι διαφορες εχει το τμημα ζωηκης παραγωγης με την κατεύθυνση ζωηκης παραγωγής του πανεπιστημίου αυτου; Κτηνιατρική δεν περναω ουτε απαιξω και ψάχνω εναλλακτικές που σχετίζονται με τ ζωα
Η ζωικη παραγωγη ειναι κομματι της γεωπονιας οπως ειναι και στο Διπαε.. Σε καποια πανεπιστημια για να δημιουργησουν σχολες την χωρισαν και την εκαναν ξεχωριστη σχολη ( γεωπονικο αθηνας).
Στο διπαε οπως και αλλου θα επιλεξεις κατευθυνση ζωικης παραγωγης στο 5ο εξαμηνο.
Χρήστος2006
Νεοφερμένο μέλος
Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ για το ανούσιο σχόλιο σου, ελπιζω να ενιωσες καλυτερα με τον εαυτο σου. Η αλήθεια ειναι πως ναι, το μόνο ενδιαφερον μου ειναι τα ζωα και η φυση στην οποία ζουνε, θελω να ασχοληθώ με οτιδηποτε εχει να κανει με αυτα.ωστε ήθελες κτηνιατρική αλλα επειδη δε περνας εισαι εντάξει κ με το ζωικής παραγωγης καθως σου αρεσουν τα ζωα .....ωραια, με εκανες κ γελασα
Αν περιμενες εναν μαθητη 18-19 χρονων να σου δωσει μια ικανοποιητική και πληρης απαντηση στο με τι θελει να ασχοληθεί και γιατι, θα απογοητευόσουν με τις περισσότερες απο τις απαντήσεις που θα επαιρνες.
Ηθελα να μπω κτηνιατρική γιατι μεσο απο αυτην την επιστήμη βοηθαω τα ζωα, μεσα απτο ζωηκης παραγωγής μπορει να μην συμβαίνει το ιδιο σε μεγαλο βαθμο, αλλά ασχολούμαι με την διατροφη, την φροντιδα και την γενετική βελτιωση των παραγωγικών ζωων που ειναι κατι που με ενδιαφέρει εξισου.
Και στις 2 Θελω και απολαμβανω να ειμαι ολη μερα μεσα σε εναν σταυλο και να παταω μεσα στα σκατα των αγελάδων, προβατων και γουρουνιων, δεν καταλαβαίνω που ειναι το θεμα σου αλλα ελπιζω να ευχαριστήθηκες που εβγαλες την χολη σου
Newuser
Νεοφερμένο μέλος
Η Newuser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Γειά σου. Κατεύθυνση επιλέγεις στο 5ο εξάμηνο, δηλαδή στο 3ο έτος.Πότε διάλεγεις κατεύθυνση και τι διαφορες εχει το τμημα ζωηκης παραγωγης με την κατεύθυνση ζωηκης παραγωγής του πανεπιστημίου αυτου; Κτηνιατρική δεν περναω ουτε απαιξω και ψάχνω εναλλακτικές που σχετίζονται με τ ζωα
Δεν έχει διαφορές. Απλώς να ξέρεις ότι από τα χέρια σου ή έστω από την επίβλεψή σου θα περνάει και η σφαγή των ζώων. Προσπάθησε να φανταστείς το περιβάλλον στο οποίο θα δουλεύεις αν διαλέξεις κάτι τέτοιο. Αν δεν σε γοητεύει και τόσο, μπορεί στο τέλος να σιχαθείς τα ζώα, που τώρα ίσως τα αγαπάς μόνο σαν κατοικίδια.
Αν σου αρέσει, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλες εναλλακτικές εκτός από την κτηνιατρική. Αν δεν έχεις κουράγιο να ξαναδώσεις εξετάσεις-μήπως και περάσεις κτηνιατρική-κάνε αυτό που σκέφτεσαι και πήγαινε στην ζωική παραγωγή.
Χρήστος2006
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ πολυ για την αναλυτική απαντηση, η αλήθεια ειναι πως και κτηνιατρικη να μπορουσα να ακολουθήσω, θα εξειδικευομουν στα παραγωγικα ζωα, μου αρεσουν απιστευτα. Ο στοχος μου ειναι Να ερχομαι όσο περισσότερο γινεται σε επαφη με αυτα και να συνεισφέρω στην ποιοτητα ζωης τους μέσω οποιουδήποτε επαγγέλματος.Ε και η ζωικη παραγωγη πολυ καλη ειναι ... εσυ θα ερχεσαι πιο πολυ κοντα με τα ζωα παραγωγης γιατι θα τα μεγαλωνεις και φροντιζεις... οι κτηνιατροι εμπλεκονται μονο σε αρρώστιες που εσυ δεν θα τα καταφερνεις ... βεβαια εχει και την σκληροτητα της γιατι τα ζωα αυτα χαρακτηριζονται ως ζωικο κεφαλαιο.
Η ζωικη παραγωγη ειναι κομματι της γεωπονιας οπως ειναι και στο Διπαε.. Σε καποια πανεπιστημια για να δημιουργησουν σχολες την χωρισαν και την εκεναν ξεχωριστη σχολη ( γεωπονικο αθηνας).
Στο διπαε οπως και αλλου θα επιλεξεις κατευθυνση ζωικης παραγωγης στο 5ο εξαμηνο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ευχαριστώ για την απαντηση, γνωριζω πως θα περασω απο σφαγεια, να πω την αλήθεια δεν με ελκυει και τοσο πολυ ή ιδεα να ασχολούμαι με κατοικιδια ζωακια οπως σκυλια και γατες, δεν το λεω επειδη ξερω πως δεν θα περάσω κτηνιατρική, απλα μου περνουσαν πάντα απαρατήρητα σαν ζωα. Θελω να ασχοληθώ με τα παραγωγικα ζωα και οτιδηποτε αναφορα την ανατροφη τους, τον χωρο διαμονης, την διατροφη και την γενετική βελτίωσηΓειά σου. Κατεύθυνση επιλέγεις στο 5ο εξάμηνο, δηλαδή στο 3ο έτος.
Δεν έχει διαφορές. Απλώς να ξέρεις ότι από τα χέρια σου ή έστω από την επίβλεψή σου θα περνάει και η σφαγή των ζώων. Προσπάθησε να φανταστείς το περιβάλλον στο οποίο θα δουλεύεις αν διαλέξεις κάτι τέτοιο. Αν δεν σε γοητεύει και τόσο, μπορεί στο τέλος να σιχαθείς τα ζώα, που τώρα ίσως τα αγαπάς μόνο σαν κατοικίδια.
Αν σου αρέσει, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλες εναλλακτικές εκτός από την κτηνιατρική. Αν δεν έχεις κουράγιο να ξαναδώσεις εξετάσεις-μήπως και περάσεις κτηνιατρική-κάνε αυτό που σκέφτεσαι και πήγαινε στην ζωική παραγωγή.
Newuser
Νεοφερμένο μέλος
Η Newuser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Τότε σίγουρα σου ταιριάζει πάρα πολύ η ζωική παραγωγήευχαριστώ πολυ για την αναλυτική απαντηση, η αλήθεια ειναι πως και κτηνιατρικη να μπορουσα να ακολουθήσω, θα εξειδικευομουν στα παραγωγικα ζωα, μου αρεσουν απιστευτα. Ο στοχος μου ειναι Να ερχομαι όσο περισσότερο γινεται σε επαφη με αυτα και να συνεισφέρω στην ποιοτητα ζωης τους μέσω οποιουδήποτε επαγγέλματος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ευχαριστώ για την απαντηση, γνωριζω πως θα περασω απο σφαγεια, να πω την αλήθεια δεν με ελκυει και τοσο πολυ ή ιδεα να ασχολούμαι με κατοικιδια ζωακια οπως σκυλια και γατες, δεν το λεω επειδη ξερω πως δεν θα περάσω κτηνιατρική, απλα μου περνουσαν πάντα απαρατήρητα σαν ζωα. Θελω να ασχοληθώ με τα παραγωγικα ζωα και οτιδηποτε αναφορα την ανατροφη τους, τον χωρο διαμονης, την διατροφη και την γενετική βελτίωση
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.103 μηνύματα.

Οι κτηνιατροι δεν εχουν τοσο μεγαλη επαφη με τα ζωα παραγωγης... οι της ζωικης παραγωγης ειναι αυτοι που ξερουν ολα τα μυστικα διατροφης αναπτυξης και ψυχικής ηρεμιας των ζωων.ευχαριστώ πολυ για την αναλυτική απαντηση, η αλήθεια ειναι πως και κτηνιατρικη να μπορουσα να ακολουθήσω, θα εξειδικευομουν στα παραγωγικα ζωα, μου αρεσουν απιστευτα. Ο στοχος μου ειναι Να ερχομαι όσο περισσότερο γινεται σε επαφη με αυτα και να συνεισφέρω στην ποιοτητα ζωης τους μέσω οποιουδήποτε επαγγέλματος.
Και επειδη το περιβαλλον δεν ειναι και υδηλιακο οι κτηνιατροι ειναι σε αποσταση. ( αυτα στο βιντεο δεν τα κανεις εσυ..εσυ οδηγιες δινεις)
Βεβαια υπαρχουν και τα αρνητικα που λεει το κοριτσι παραπανω που θα πρεπει να αποφυγεις.. οκ προτιμησε μοναδες γαλακτοπαραγωγης.
Χρήστος2006
Νεοφερμένο μέλος

Ναι η αληθεια ειμαι πως εχω καει λιγο, υπαρχει πολύ πληροφορία στο ιντερνετ. Οπως και να εχει και με τις 2 επιλογές θα ειμουν ευχαριστημένος, και στις 2 συνεισφέρω, απλα μου αρεσουν παραπανω τα μεγαλα ζωα, εχω κολλημα.Οι κτηνιατροι δεν εχουν τοσο μεγαλη επαφη με τα ζωα παραγωγης... οι της ζωικης παραγωγης ειναι αυτοι που ξερουν ολα τα μυστικα διατροφης αναπτυξης και ψυχικής ηρεμιας των ζωων.
Και επειδη το περιβαλλον δεν ειναι και υδηλιακο οι κτηνιατροι ειναι σε αποσταση. ( αυτα στο βιντεο δεν τα κανεις εσυ..εσυ οδηγιες δινεις)
Βεβαια υπαρχουν και τα αρνητικα που λεει το κοριτσι παραπανω που θα πρεπει να αποφυγεις.. οκ προτιμησε μοναδες γαλακτοπαραγωγης.
Το να ακους οτι το επάγγελμα της ζωηκης παραγωγης επισκιάζεται απο τοὺς κτηνιατρους γιατι μπορουν να κανουν οτι κανεις εσυ, καλυτερα ειναι τρομακτικο. Δεν ξερω
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 803 μηνύματα.

ηρέμησε σταχτοπουτα να πουμε, μας θίχτηκες κιολας.... η κτηνιατρική εχει ως κατεύθυνση τη φροντίδα των ζώων ενω η παραγωγή την καταναλωση τους απο ανθρώπους, δυο τελείως διαφορετικα πραγματα.....θες σταβλους πας σταβλους, θες κτηνιατρική ξαναδεις κ πας κτηνιατρική, κλαΐνΣε ευχαριστώ για το ανούσιο σχόλιο σου, ελπιζω να ενιωσες καλυτερα με τον εαυτο σου. Η αλήθεια ειναι πως ναι, το μόνο ενδιαφερον μου ειναι τα ζωα και η φυση στην οποία ζουνε, θελω να ασχοληθώ με οτιδηποτε εχει να κανει με αυτα.
Αν περιμενες εναν μαθητη 18-19 χρονων να σου δωσει μια ικανοποιητική και πληρης απαντηση στο με τι θελει να ασχοληθεί και γιατι, θα απογοητευόσουν με τις περισσότερες απο τις απαντήσεις που θα επαιρνες.
Ηθελα να μπω κτηνιατρική γιατι μεσο απο αυτην την επιστήμη βοηθαω τα ζωα, μεσα απτο ζωηκης παραγωγής μπορει να μην συμβαίνει το ιδιο σε μεγαλο βαθμο, αλλά ασχολούμαι με την διατροφη, την φροντιδα και την γενετική βελτιωση των παραγωγικών ζωων που ειναι κατι που με ενδιαφέρει εξισου.
Και στις 2 Θελω και απολαμβανω να ειμαι ολη μερα μεσα σε εναν σταυλο και να παταω μεσα στα σκατα των αγελάδων, προβατων και γουρουνιων, δεν καταλαβαίνω που ειναι το θεμα σου αλλα ελπιζω να ευχαριστήθηκες που εβγαλες την χολη σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.