yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Ο yozerehs έγραψε: #1 21-10-08 20:04 Σε λίγες ημέρες θα αποκτήσω την Κάρτα Νέων. Κάνει εκπτώση στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή να χρησιμοποιώ μειωμένο εισιτήριο και όχι κανονικό ; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:49 Ο Luis έγραψε: #2 04-02-09 13:49 Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Ο yozerehs έγραψε: #3 04-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Luis: Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Click για ανάπτυξη... Μπήκα, αλλά δεν πήρα την βοήθεια που χρειαζόμουνα. Μάλλον, θα πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε λίγες ημέρες θα αποκτήσω την Κάρτα Νέων. Κάνει εκπτώση στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή να χρησιμοποιώ μειωμένο εισιτήριο και όχι κανονικό ; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:49 Ο Luis έγραψε: #2 04-02-09 13:49 Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Ο yozerehs έγραψε: #3 04-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Luis: Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Click για ανάπτυξη... Μπήκα, αλλά δεν πήρα την βοήθεια που χρειαζόμουνα. Μάλλον, θα πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Ο yozerehs έγραψε: #3 04-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Luis: Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Click για ανάπτυξη... Μπήκα, αλλά δεν πήρα την βοήθεια που χρειαζόμουνα. Μάλλον, θα πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luis: Νομίζω περιλαμβάνεται κάποια έκπτωση, αλλά καλύτερα μπες στο www.neagenia.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου το τοπικό γραφείο της Γ.Γ.Ν.Γ. Click για ανάπτυξη... Μπήκα, αλλά δεν πήρα την βοήθεια που χρειαζόμουνα. Μάλλον, θα πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.