Γαλλική ή Ισπανική φιλολογία

costasgeo

Νεοφερμένος

Ο costasgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα, φέτος αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες για παράλληλες σπουδές (σπουδάζω εξ αποστάσεως), και είμαι μεταξύ γαλλικής και ισπανικής φιλολογίας (Αθήνας). Λόγω εργασίας έχω περιορισμένο χρόνο, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποια από τις δύο σχολές δεν απαιτείται η παρακολούθηση κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και αν μπορώ να περνάω τα μαθήματα δίνοντας μόνο στην εξεταστική...
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,482 μηνύματα.
Από προσωπική πείρα θα σου πω, ότι ξενόγλωσση φιλολογία χωρίς παρακολούθηση δεν γίνεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για την Αθήνα συγκεκριμένα αλλά στο Απθ εκτός ότι πολλά μαθήματα είχαν απουσίες και ότι δεν είναι μαθήματα που διαβάζονται τόσο εύκολα από ένα βιβλίο, είναι σημαντικό γενικά να παρακολουθείς για να ανεβάσεις το επίπεδο της γλώσσας. Οπότε η αρχική ερώτηση κατά την γνώμη μου είναι αν έχεις τον χρόνο και την όρεξη και μετά ποια γλώσσα σου αρέσει περισσότερο/ποια θεωρείς πιο χρήσιμη.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,589 μηνύματα.
Βλέπεις τίτλο Γαλλική ή Ισπανική Φιλολογία και τελευταίο μήνυμα βλέπεις το όνομα @Memetchi.

Καλά θα πάει αυτό. Propaganda campaign :P
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,482 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top