Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Le figaro: https://www.lefigaro.fr/
Le monde: https://www.lemonde.fr/
Les ados: https://www.ados.fr/
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

phosphore pour toujours!ειναι ενα περιοδικο a ne pas rater!
Ναι, πήρα κι εγώ μια φορά το Phosphore και μου άρεσε. Μακάρι να υπήρχαν τέτοια περιοδικά στην Ελλάδα!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι γιατι εδω τα περιοδικα για νεους,μονο κοτσομπολια λενε!Ναι, πήρα κι εγώ μια φορά το Phosphore και μου άρεσε. Μακάρι να υπήρχαν τέτοια περιοδικά στην Ελλάδα!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ βρίσκω το Okapi και το Phosphore σε ένα μαζί με ξένα περιοδικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στη Γαλλία το Okapi είναι πολύ δημοφιλές περιοδικό στο γυμνάσιο!Το διαβάζουν σχεδόν όλοι.Γενικά στη Γαλλία διαβάζουν πολύ.Εδώ στην Ελλάδα δεν έχω δει κάποιον που να διαβάζει περιοδικά στο σχολείο.Μόνο κάτι ξεχασμένα τεύχη superkaterina βρίσκει κανείς σε κάτι παγκάκια του λυκείου-κι αυτά από το 2006.... απλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα μαζέψει από τότε!
Μήπως γνωρίζεις κανένα βιβλιοπωλείο που πουλάει τέτοια περιοδικά στην Αθήνα; Εκτός από τη βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως γνωρίζεις κανένα βιβλιοπωλείο που πουλάει τέτοια περιοδικά στην Αθήνα; Εκτός από τη βιβλιοθήκη του Γαλλικού Ινστιτούτου
Όχι,για Αθήνα δεν ξέρω.

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Livre Ouvert, Σολωνος 77, απο εκει είχα αγοράσει που ήθελα...
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.