ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ "ΘΑΝΑΤΟΥ"

airtrelomike13

Active member

Ο airtrelomike13 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 420 μηνύματα.
Δείτε ρε παιδιά τι "χαζό" κράτος έχουμε.

Θέλει η μητέρα μου να διεκδικήσει το υπόλοιπο 50% του αμαξιού του θανόντος πατέρα μου ( το 50% το άλλο το είχε από πριν). Με βάση το νόμο Το αυτοκίνητο του θανόντος είναι εξαίρετο, εξαιρείται από την υπόλοιπη περιουσία (και φυσικά από την αποποίηση), και πάει στη σύζυγο με συνοπτικές διαδικασίες. δηλ το δικαιούται να το πάρει όλο. Εδώ και 2 χρόνια, αφότου απεβίωσε ο πατέρας μου, το αμάξι είναι ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ με παραδομένες τις πινακίδες στη ΔΟΥ.

Πάω στο Συγκυνοινωνιών και Μεταφορών, και με παραπέμπει στην Εφορία να ζητήσω ένα δικαιολογητικό. Πάω στην εφορία, και πάω στο αρμόδιο τμήμα. Με παραπέμπει στις Κληρονομιές, όπου εκεί μου λένε ότι για να σου δώσουμε το απαραίτητο δικαιολογητικό , πρέπει να βάλεις ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ να κάνει Δήλωση Κληρονομιάς να μας τη φέρεις και να σου το εκδώσουμε.

Παίρνω τηλ μια ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ και μου λεει θελω τα τάδε δικαιολογητικά τα οποία είναι εκτύπωση ενός λεπτού. Αλλά και τι άλλο μου ζητάει... ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Ποια? Αυτή που έχει παραδώσει η μητέρα μου στην εφορία πριν 2 χρόνια.

Δηλ δείτε τι με αναγκάζει να κάνω το κράτος. Να πάω με εξουσιοδότηση από τη μητέρα μου, να πάρω πίσω τις πινακίδες, να πληρώσω τα Τέλη της φετινής χρονιάς, να πάρω και την Άδεια, να πάω στη Συμβολαιογράφο μαζί με όλα τα δικαιολογητικά , να μου κάνει τη ΔΗΛΩΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και να παω στις ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ξανά, να καταθέσω την εν λόγω αίτηση για πάρω το πολυπόθητο και ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ που ονομάζεται : ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΔΟΥ από την οποία , να προκύπτουν οι κληρονόμοι τα ποσοστά αυτών και αν οφείλουν ή όχι φόρο κληρονομιάς.

Δηλ πείτε μου είναι σοβαρά πράγματα αυτά?
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top