Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-10-21

02:24
Γεια σας θέλω να μάθω μια δεύτερη γλώσσα κ σκέφτομαι τα γερμανικά. Θέλω online φροντιστήριο . Είδα ένα πολύ γνωστό που λέει ότι μπορείς να πάρεις β2 μέσα σε κάτι μήνες . Εν τω μεταξύ εγώ ούτε γεια δεν ξέρω πως λένε . Είναι δυνατόν να πάρω το β2 σε κάτι μήνες ενώ των αγγλικών μου πήρε 8 χρόνια ?? Εσείς τι εμπειρία έχετε τι με συμβούλευετε ( το online φροντιστήριο το προτιμώ λόγω εξοικονόμησης χρόνου )
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

25-10-21

17:46
Μην ακούτε παπατζες και στη τελική σκεφτείτε τι θέλετε, να μάθετε μια γλώσσα ή να πάρετε ένα χαρτί; Αν θέλετε το δεύτερο τότε να εμπιστεύεστε τέτοιους τσαρλατάνους. Βέβαια το σε ένα χρόνο Β2 χωρίς βάσεις ειλικρινά δεν ξέρω αν γίνεται αλλά και να γίνει να το πω απλά, θα έχεις ένα χαρτί αλλά δεν θα μπορείς ούτε μια κουβέντα να κάνεις. Εγώ εφέτος άρχισα Γερμανικά και για Β2 το λένε σε δύο ακαδημαϊκά έτη. Είναι πιο καλό.
Πρέπει να αποβληθεί η ελληνική νοοτροπία που απλά κυνηγάμε τα χαρτιά για να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό και αδιαφορούμε για την ουσιαστική γνώση που μόνον αυτή αξίζει.
Πρέπει να αποβληθεί η ελληνική νοοτροπία που απλά κυνηγάμε τα χαρτιά για να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό και αδιαφορούμε για την ουσιαστική γνώση που μόνον αυτή αξίζει.
Guest 881237
Επισκέπτης

25-10-21

20:08
Όχι με ενδιαφέρει η ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας για αυτό ρώτησαΜην ακούτε παπατζες και στη τελική σκεφτείτε τι θέλετε, να μάθετε μια γλώσσα ή να πάρετε ένα χαρτί; Αν θέλετε το δεύτερο τότε να εμπιστεύεστε τέτοιους τσαρλατάνους. Βέβαια το σε ένα χρόνο Β2 χωρίς βάσεις ειλικρινά δεν ξέρω αν γίνεται αλλά και να γίνει να το πω απλά, θα έχεις ένα χαρτί αλλά δεν θα μπορείς ούτε μια κουβέντα να κάνεις. Εγώ εφέτος άρχισα Γερμανικά και για Β2 το λένε σε δύο ακαδημαϊκά έτη. Είναι πιο καλό.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

25-10-21

20:13
γερμανικα σε λιγους μηνες Β2 δεν γινεται.Όχι με ενδιαφέρει η ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας για αυτό ρώτησα
προτίμησε καποια αλλη γλωσσα αν βιαζεσαι πχ κρητικα.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα.

25-10-21

20:38
Για να φτάσεις Β2 μία ξένη γλώσσα -τυπικά και ουσιαστικά-από το μηδέν μέσα σε λίγους μήνες πρέπει να έχεις έφεση στη γλωσσομάθεια. Ένας μέσος άνθρωπος θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 χρόνο.
Guest 881237
Επισκέπτης

25-10-21

20:50
Κατάλαβα . Δύο χρόνια δηλαδή περίπουΓια να φτάσεις Β2 μία ξένη γλώσσα -τυπικά και ουσιαστικά-από το μηδέν μέσα σε λίγους μήνες πρέπει να έχεις έφεση στη γλωσσομάθεια. Ένας μέσος άνθρωπος θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 χρόνο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χαχαγερμανικα σε λιγους μηνες Β2 δεν γινεται.
προτίμησε καποια αλλη γλωσσα αν βιαζεσαι πχ κρητικα.
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Η !georgitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

30-10-21

23:52
Γερμανικά σε λίγους μήνες δε γίνεται με τίποτα. Αλλά γιατί online? Εμένα το τμήμα μου αρέσει περισσότερο. Επειδή διάβασα και σε άλλο ποστ...το να είσαι σε τμήμα βοηθά και στην κοινωνικοποιήση και δε σου λέω ότι θα βρεις φίλη, αλλά διά ζώσης θα λες και καμιά κουβέντα!
Guest 881237
Επισκέπτης

31-10-21

00:08
Πόσο καιρό θα Μ παρειΓερμανικά σε λίγους μήνες δε γίνεται με τίποτα. Αλλά γιατί online? Εμένα το τμήμα μου αρέσει περισσότερο. Επειδή διάβασα και σε άλλο ποστ...το να είσαι σε τμήμα βοηθά και στην κοινωνικοποιήση και δε σου λέω ότι θα βρεις φίλη, αλλά διά ζώσης θα λες και καμιά κουβέντα!
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Η !georgitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

31-10-21

00:13
Εγώ για το Β2 έκανα γερμανικά δύο χρόνια.Πόσο καιρό θα Μ παρει
Guest 881237
Επισκέπτης

31-10-21

00:13
Ααα έλα μια χαρά . Σε δυσκόλεψε ??Εγώ για το Β2 έκανα γερμανικά δύο χρόνια.
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

31-10-21

01:06
Ααα έλα μια χαρά . Σε δυσκόλεψε ??
εμένα προσωπικά καθόλου.. αφού να φανταστείς plötzlich fing ich an fliebend Deutsch
zu sprechen.

Guest 881237
Επισκέπτης

31-10-21

01:15
Ειδικά αυτό στο τέλος που είπες πολύ με εντυπωσίασε.εμένα προσωπικά καθόλου.. αφού να φανταστείς plötzlich fing ich an fliebend Deutsch
zu sprechen.![]()
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος

05-11-21

00:19
Κοίταξε σαν γλώσσα έχει δυσκολίες, αλλά μου άρεσαν τόσο πολύ!Ααα έλα μια χαρά . Σε δυσκόλεψε ??
Guest 881237
Επισκέπτης

05-11-21

00:28
Τα γαλλικά έχω ακούσει ότι είναι πιο δύσκολαΚοίταξε σαν γλώσσα έχει δυσκολίες, αλλά μου άρεσαν τόσο πολύ!
Εσύ σε φροντιστήριο πας ? Εγώ ρώτησα για ιδιαίτερα κ μου είπε αυτή 3 χρόνια . Καλό είναι ?Μην ακούτε παπατζες και στη τελική σκεφτείτε τι θέλετε, να μάθετε μια γλώσσα ή να πάρετε ένα χαρτί; Αν θέλετε το δεύτερο τότε να εμπιστεύεστε τέτοιους τσαρλατάνους. Βέβαια το σε ένα χρόνο Β2 χωρίς βάσεις ειλικρινά δεν ξέρω αν γίνεται αλλά και να γίνει να το πω απλά, θα έχεις ένα χαρτί αλλά δεν θα μπορείς ούτε μια κουβέντα να κάνεις. Εγώ εφέτος άρχισα Γερμανικά και για Β2 το λένε σε δύο ακαδημαϊκά έτη. Είναι πιο καλό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

05-11-21

11:01
Ναι σε φροντιστήριο πάω. Σε 3 χρόνια για Β2; Εντάξει κοίτα, θα πάει με ανθρώπινους ρυθμούς το μάθημα και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθεις καλά τη γλώσσα.Εσύ σε φροντιστήριο πας ? Εγώ ρώτησα για ιδιαίτερα κ μου είπε αυτή 3 χρόνια . Καλό είναι ?
Guest 881237
Επισκέπτης

05-11-21

11:03
Εδώ για αγγλικά μου πήρε 8 χρόνια το β2Ναι σε φροντιστήριο πάω. Σε 3 χρόνια για Β2; Εντάξει κοίτα, θα πάει με ανθρώπινους ρυθμούς το μάθημα και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθεις καλά τη γλώσσα.
[/QUOTEΕδώ για αγγλικά μου πήρε 8 χρόνια το β2Ναι σε φροντιστήριο πάω. Σε 3 χρόνια για Β2; Εντάξει κοίτα, θα πάει με ανθρώπινους ρυθμούς το μάθημα και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθεις καλά τη γλώσσα.
Ευτυχώς στο γ2 μου κόψε κ τους είπα 1 χρόνο αυτοί ήθελαν 2
Ευτυχώς στο γ2 μου κόψε κ τους είπα 1
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος

07-11-21

00:30
Τα γαλλικά έχω ακούσει ότι είναι πιοΤα γαλλικά έχω ακούσει ότι είναι πιο δύσκολα
Στο Ιεκ δεν ξεκινήσατε γαλλικά; Είναι δύσκολα στα προφορικά.
Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-21

00:33
Ναι. Αλλά εγώ αυτή τη βδομάδα ξεκινάω γερμανικά οπότε στα γαλλικά θα προσπαθήσω απλά να μάθω όσα περισσότερα μπορώ εκεί .
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος

07-11-21

00:47
Κι εγώ Γαλλικά δεν ξέρω καθόλου. Δεν αγχώνομαι...ό,τι καταφέρω. Ό,τι καταφέρουμε!Ναι. Αλλά εγώ αυτή τη βδομάδα ξεκινάω γερμανικά οπότε στα γαλλικά θα προσπαθήσω απλά να μάθω όσα περισσότερα μπορώ εκεί .
Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-21

00:47
Ο,τι μαθαίνει ο άνθρωπος καλό είναιΚι εγώ Γαλλικά δεν ξέρω καθόλου. Δεν αγχώνομαι...ό,τι καταφέρω. Ό,τι καταφέρουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Basilis0
- sofia07
- Praxis
- Angie15
- nicole1982
- mermaid89
- Catwoman-exams
- !georgitsa!
- New member
- Eleni93!
- NasosJet
- Πα.Κ
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- iminspain
- giannhs2001
- Panos_02
- Meow
- thecrazycretan
- T C
- Memetchi
- jim2015
- Eri0611
- Δημήτρης Ρ
- George9989
- KingOfPop
- constansn
- Mapas26
- ggl
- Citylights
- AK-92
- s93060
- Kiki mat
- abc1234
- anastasis06
- Johnman97
- calliope
- BornB
- Ryuzaki
- Helen93
- dragonite
- Stanword
- charmander
- Scandal
- Dimitris2001
- jims
- snowy
- fmarulezkd
- SlimShady
- Dionyshs1
- louminis
- Moblok
- aggelosst9
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.