Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Η Matinoula: #1 06-08-09 21:42 Τι προτείνετε βρεφονηποιοκομία ή νοσηλευτική; Ποιό έχει καλυτερη επαγγελματική αποκατάσταση? Απαντηστε μου είμαι πολύ μπερδεμένη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Η nitsa έγραψε: #2 07-08-09 18:46 μάλλον η νοσηλευτική έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. το εχω ψάξει το θέμα, κ εγώ νοσηλευτική δήλωσα κ μάλλον εκεί περνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Η Matinoula: #3 08-08-09 22:26 αχα!! και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη! ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ένας τυχαίος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι προτείνετε βρεφονηποιοκομία ή νοσηλευτική; Ποιό έχει καλυτερη επαγγελματική αποκατάσταση? Απαντηστε μου είμαι πολύ μπερδεμένη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Η nitsa έγραψε: #2 07-08-09 18:46 μάλλον η νοσηλευτική έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. το εχω ψάξει το θέμα, κ εγώ νοσηλευτική δήλωσα κ μάλλον εκεί περνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Η Matinoula: #3 08-08-09 22:26 αχα!! και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη! ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μάλλον η νοσηλευτική έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. το εχω ψάξει το θέμα, κ εγώ νοσηλευτική δήλωσα κ μάλλον εκεί περνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matinoula Νεοφερμένο μέλος Η Matinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 22:26 Η Matinoula: #3 08-08-09 22:26 αχα!! και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη! ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχα!! και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη! ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή!!! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.