vexlos
Νεοφερμένο μέλος
Ο vexlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

18-11-13

21:19
Γεια σας παιδια!
Με πήραν τηλέφωνο από το φροντηστήριο σήμερα (απόφοιτος είμαι) και μου είπαν ότι θα κάνει ο ΟΕΦΕ εκδήλωση για τη βράβευση των 2-3 πρώτων απο κάθε φροντιστήριο που αρίστευσαν στις πανελλήνιες (κάτι τέτοιο). Από ότι είδα η περσινή αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει τον Γενάρη στη Μεγάλη Βρετάνια. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: είναι κανείς που να βραβεύτηκε πέρσι να μας πει τι ακριβώς ειναι το βραβείο; Είναι τίποτα της προκοπής; :p
Με πήραν τηλέφωνο από το φροντηστήριο σήμερα (απόφοιτος είμαι) και μου είπαν ότι θα κάνει ο ΟΕΦΕ εκδήλωση για τη βράβευση των 2-3 πρώτων απο κάθε φροντιστήριο που αρίστευσαν στις πανελλήνιες (κάτι τέτοιο). Από ότι είδα η περσινή αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει τον Γενάρη στη Μεγάλη Βρετάνια. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: είναι κανείς που να βραβεύτηκε πέρσι να μας πει τι ακριβώς ειναι το βραβείο; Είναι τίποτα της προκοπής; :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.879 μηνύματα.

18-11-13

23:13
Γεια σας παιδια!
50 χιλιαδες Ε μετρητα , και δωρεαν κρουαζιερα στα νησια cayman
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.

18-11-13

23:43
+μια περιηγηση στις εγκαταστασεις των ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ.
Περα απο την πλακα τωρα....δεν νομιζω..
ΟΕΦΕ-->ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
οποτε δυσκολο για μεγαλη Βρετανια :p .
Δεν γνωριζω αν θα υπαρχει καποιο χρηματικο επαθλο,μπορεις να παρεις το φροντιστηριο σου τηλεφωνο και να ρωτησεις
Δεν γνωριζω αν θα υπαρχει καποιο χρηματικο επαθλο,μπορεις να παρεις το φροντιστηριο σου τηλεφωνο και να ρωτησεις

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.314 μηνύματα.

19-11-13

02:07
+μια περιηγηση στις εγκαταστασεις των ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ.
Δεν γνωριζω αν θα υπαρχει καποιο χρηματικο επαθλο,μπορεις να παρεις το φροντιστηριο σου τηλεφωνο και να ρωτησεις![]()
Μεγάλη Βρετάνια,το ξενοδοχείο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...