'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

28-04-09

15:24
Γεια!Παιδια μου εχουν βαλει περιληψη για το κειμενο με το Μεσσιανισμο στη σελιδα 250,του Φ.Πολιτη!Ε...ειναι λιγο παλουκακι...Καμια ιδεουλα???Και ο,τι θελετε εδω ειμαι!!!:xixi:.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

29-04-09

14:22
Αχ βοηθεια καλεεεε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα.

29-04-09

14:58
Τι ιδέα δηλαδή να σου δώσει κάποιος σε μια περίληψη?

'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος

29-04-09

18:46
για το τι μιλαει το κειμενακι μεσες ακρες...την εγραψα τωρα,απλα ελπιζω να ειμαι εντος!!!:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...