arko Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2023 στις 14:17 Ο arko έγραψε: #1 19-08-23 14:17 Καλησπέρα, όσοι έχετε αποφοιτήσει, καταφέρατε να πουλήσετε τα βοηθήματα σας; Αν ναι πού; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.800 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Ο Micro έγραψε: #2 19-08-23 19:54 Εγώ τα έδωσα δωρεάν στο φροντιστήριο , αν θες να τα πουλήσεις βλέπω πολλοί ανεβάζουν σε μια ομάδα στο ΦΒ στις Πανελλήθιες. Θα πας και Αθήνα τώρα εύκολα βρίσκεις να τα δώσεις σε κάποιον χερι με χέρι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.800 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2023 στις 19:54 Ο Micro έγραψε: #2 19-08-23 19:54 Εγώ τα έδωσα δωρεάν στο φροντιστήριο , αν θες να τα πουλήσεις βλέπω πολλοί ανεβάζουν σε μια ομάδα στο ΦΒ στις Πανελλήθιες. Θα πας και Αθήνα τώρα εύκολα βρίσκεις να τα δώσεις σε κάποιον χερι με χέρι
Εγώ τα έδωσα δωρεάν στο φροντιστήριο , αν θες να τα πουλήσεις βλέπω πολλοί ανεβάζουν σε μια ομάδα στο ΦΒ στις Πανελλήθιες. Θα πας και Αθήνα τώρα εύκολα βρίσκεις να τα δώσεις σε κάποιον χερι με χέρι