vivus Νεοφερμένο μέλος Ο vivus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 00:46 Ο vivus έγραψε: #1 04-10-20 00:46 Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 00:47 Ο Dimitris9: #2 04-10-20 00:47 Δες και αυτο απο εκδόσεις πουκάμισα αν σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 02:52 Ο giannhs2001: #3 04-10-20 02:52 Αρχική Δημοσίευση από vivus: Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου με τα χίλια. Ό,τι καλύτερο είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:56 Η Λυδία έγραψε: #4 20-05-21 15:56 Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 00:47 Ο Dimitris9: #2 04-10-20 00:47 Δες και αυτο απο εκδόσεις πουκάμισα αν σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 02:52 Ο giannhs2001: #3 04-10-20 02:52 Αρχική Δημοσίευση από vivus: Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου με τα χίλια. Ό,τι καλύτερο είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:56 Η Λυδία έγραψε: #4 20-05-21 15:56 Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες και αυτο απο εκδόσεις πουκάμισα αν σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2020 στις 02:52 Ο giannhs2001: #3 04-10-20 02:52 Αρχική Δημοσίευση από vivus: Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου με τα χίλια. Ό,τι καλύτερο είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:56 Η Λυδία έγραψε: #4 20-05-21 15:56 Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vivus: Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βοήθημα για την Ιστορία κατεύθυνσης της Γ Λυκείου; Έχω κοιτάξει κάποια και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καφέ του Σαββάλα από τις Μπουκόρου που είναι best-seller και σε ενα νέο του Σαββάλα που το έχει γράψει η Αλεξάνδρα Στράτου. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου με τα χίλια. Ό,τι καλύτερο είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:56 Η Λυδία έγραψε: #4 20-05-21 15:56 Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω ..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν....
Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:16 Η Λυδία έγραψε: #6 20-05-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχουμε εδω καλους ιστορικους οποτε θα παρεις καλη αποψη, εγω απο ιστορια δεν.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα περιμένω
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 11:45 Ο giannhs2001: #7 21-05-21 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Χαλοο, Θέλω την εξής βοήθεια του κοινού. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα πιστοποιημένα καλό βοήθημα ιστορίας κατεύθυνσης , που να (υπέρ)καλύπτει την ύλη της Γ'λυκειου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε ένα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ (dont be shy drop the link or the name)...Έχω βρει κάποια άλλα θέλω και άλλες προτάσεις ώστε να συγκρίνω .. Click για ανάπτυξη... Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν.
Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 13:46 Η Λυδία έγραψε: #8 21-05-21 13:46 Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε. Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έψαξα το βοήθημα και πραγματικά πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο. Κωλύομαι μόνο στο ότι πρόκειται για ένα βιβλίο του 2015-16 και έχουν γίνει κάποιες (μικρο)μετατροπές στις εξετάσεις από τότε.
Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 16:14 Η Λυδία έγραψε: #9 23-05-21 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έγραψα και πάνω, δες το μήνυμα μου. Είναι αρκετά καλό βοήθημα με ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που πέφτουν στις πανελλήνιες. Είναι και biased. Τα περισσότερα φροντιστήρια αυτά προτείνουν. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 17:51 Ο giannhs2001: #10 23-05-21 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λυδία: Καλησπέρα ,σχετικά με το βοήθημα έχω μπερδευτεί λίγο ...Της Μπουκορου το καφέ βιβλίο είναι του 2015-16 όπως σας είχα απαντήσει πριν λίγες μέρες και σε σελίδες διπλάσιο από ένα άλλο της Μπουκορου (πράσινο) που βγήκε πρόσφατα 2019-20. Έχετε κάποια άποψη για το τελευταίο; Ένα από αυτά τα δύο θα πάρω αλλά δεν ξέρω ποιο...σεντ χελπ Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης.
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2021 στις 16:40 Ο Guest 561241: #11 09-06-21 16:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα το ψάξω περισσότερο και θα σας απαντήσω εντός της ημέρας. Λογικά το πιο πρόσφατο προφανώς που μάλλον θα αποσκοπεί στις νέες αλλαγές της ύλης. Click για ανάπτυξη... Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε?
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.121 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 17:01 Ο giannhs2001: #12 09-06-21 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Παιδιά τα μπλε παραθέματα στην ιστορία που είναι σαν ορισμοί τα μαθαίνουμε? Επίσης πίσω στο γλωσσάριο έχει κάτι ορισμούς, πρέπει να τους ξέρουμε? Click για ανάπτυξη... Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς.
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2021 στις 22:29 Ο Dimitris9: #13 09-06-21 22:29 Ακούσατε οτι θα αλλάξει η ύλη της ιστορίας ; Το βιβλίο δλδ Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2021 στις 12:20 Ο Guest 561241: #14 10-06-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω? Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ωχ εσένα σου χρωστάω μιαν απάντηση. Έφαγα ban για κάποιες μέρες και το ξεχασα τελείως.ουπς. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μπερδεύομαι τόσο πολύ με την ιστορία.... Δεν μπορώ σε μία ερώτηση να βρω απάντηση που μπορεί να είναι διάσπαρτη σε όλη το βιβλίο... Τι να κάνω?
Clary Νεοφερμένο μέλος Η Clary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:02 Η Clary έγραψε: #15 21-09-21 13:02 Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)?
n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:04 Η n1ki20 έγραψε: #16 21-09-21 16:04 Εγώ προτείνω του Πατακη είναι εγγύηση στα βοηθήματα. Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:22 Η Anna 16 έγραψε: #17 21-09-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Clary: Παιδια έχει κάποιος να προτείνει καποιο καλο βοήθημα για λατινικα γ λυκειου για αρχαια και για ιστορια(Για προετοιμασία πανελληνίων)? Click για ανάπτυξη... Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:25 Η bubblebee: #18 22-09-21 15:25 Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2021 n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nickos1 foxypup E.Z Vera aggela30 Τρελας123 vasoula! melina_51 athinoula Jessie Clary Antonisbairac1 ggl constansn Dimitris9 n1ki20 Atarax Marifei Αριάνα123 SlimShady Unboxholics Πέτρος0367 Manolo165 spring day tfghp Jimmis18 giannhs2001 SMK Mary Jane T C tsiobieman Spyro Scandal Georgekk DeWiN calliope Λυδία papa2g Alexecon1991 Memetchi thecrazycretan Dimitris2001 Σωτηρία vivus Rene2004 Mukumbura D.a.i.s.y J.Cameron Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Anna 16: Για Ιστορία/πηγές : της Μπουκορου και για Λατινικά : Μεταίχμιο Click για ανάπτυξη... Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει;
n1ki20 Νεοφερμένο μέλος Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:18 Η n1ki20 έγραψε: #19 22-09-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από _map_: Πήρα πρόσφατα το βοήθημα λατινικών του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο! Πραγματικά υπερκαλύπτει την ύλη και έχει και αρκετή θεωρία απ' ότι είδα (από το ξεφύλλισμα που έκανα χτες δηλαδή ). Κάτι που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι σε κάποιες ασκήσεις έχει να αντιστοιχίσεις λατινικές λέξεις με αγγλικές (που μοιράζονται την ίδια ρίζα). Υποθέτω βοηθάει κάπως στην απομνημόνευση λεξιλογίου... Το προτείνω πάντως! Για τα ~20 ευρώ που θα δώσεις θα πάρεις μεγάλο όγκο βοηθητικού υλικού. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξα το βοήθημα της Μπουκόρου και απ' ότι είδα δεν περιλαμβάνει τον Παρευξείνιο Ελληνισμό. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο καλό βοήθημα που να το έχει; Click για ανάπτυξη... Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:33 Η bubblebee: #20 22-09-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς;
Αρχική Δημοσίευση από n1ki20: Κοίτα του Πατάκη. Τα κριτήρια που είχα πέρυσι το ειχαν Click για ανάπτυξη... Στο απόσπασμα που βρίσκω στη σελίδα του Πατάκη δεν φαίνεται στα περιεχόμενα αυτό το κομμάτι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης, γνωρίζει κανείς αν το βοήθημα της Μπουκόρου (Σαββάλας) ή αυτό των εκδόσεων Πατάκη έχουν και έτοιμους ορισμούς;