Βοήθημα για Χημεία Γ' Λυκείου

Chris00

Νεοφερμένο μέλος

Ο Chris00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γεια σε όλους,
είμαι μαθητής της Β' Λυκείου και στο φροντιστήριο μου ξεκινήσαμε ύλη της Γ' Λυκείου στη Χημεία. Έχω φροντιστηριακό βοήθημα αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο καθηγητής μου είναι πάρα πολύ καλός στην εξήγηση της θεωρίας και για αυτό ψάχνω ένα βοήθημα που να περιέχει δύσκολα θέματα και στη θεωρία και τις εφαρμογές του να υπάρχουν χρήσιμες επισημάνσεις - γνωστές παγίδες - σημεία εμβάθυνσης. Μέχρι το καλοκαίρι στο φροντιστήριο μου θα έχουμε δει Οργανική και Οξειδοαναγωγή. Για αυτό ψάχνω ένα βοήθημα που να αφορά αυτά τα κεφάλαια. Ξέρω πως το πιο γνωστό βοήθημα είναι του Σαλτερή. Απλά δεν θέλω να το πάρω μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστό. Σίγουρα έχει μέσα πάρα πολύ υλικό απλά φοβάμαι μην ξεφεύγει από το ύφος των θεμάτων στις Παννελήνιες (νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ). Βρήκα και το βοήθημα: Xημεία Γ΄ Λυκείου Γ΄ Τόμος (Ανέστης Ι. Θεοδώρου) που αφορά και τα κεφάλαια που θα δω φέτος, αλλά δεν είναι γνωστό όπως του Σαλτερή και δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι καλό. Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back