Βοήθημα Αγγλικών για γραμματική (στα Ελληνικά)

Ioanis

Δραστήριο μέλος

Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 434 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ένα βοήθημα για γραμματική αγγλικών στα ελληνικά; Ευχαριστώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τι επίπεδο μιλάς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Grammalysis C1 - C2

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το grammalysis c1-c2 της super course system είναι αρκετά καλό. Θα δώσω advanced-alce (για να το έχω καβάτζα αν κοπώ στο proficiency) και εν συνεχεία ecpe και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.

Ρίξε μια ματιά και στο Grammarway 4 από Express Publishing.

Δες και το Αγγλική Γραμματική στα Ελληνικά από εκδόσεις Perugia.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back