eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

-> Η επαγγελματική σχέση ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και ασθενών με AIDS.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δεν λες που θέλεις να εστιάσεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ λέω κάτι σαν:
-Τρόποι μετάδοσεις
-Συμπτώματα
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Superhuman
Δραστήριο μέλος

μπορείς να γράψεις και για πρόληψη.
Ναι ναι.

Κανένας φοιτητής ιατρικής; :Ρ
Θέμα ανασφάλειας θα το χαρακτήριζα.Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν,αλλά όλα αυτά δείχνουν το πόσο απροετοίμαστοι είμαστε όταν μπαίνουμε στην τριτοβάθμια.Κατά πάσα πιθανότητα,αν περάσω τελικά,κι εγώ εδώ θα γράφω σε λίγους μήνες.
Ακούμε γνώμες αλλά στο τέλος κάνουμε αυτό που πιστεύουμε πως είναι καλύτερο.
(Δε το πήρα προσωπικά

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

1) ΠρόλογοςΓειαα.
Έχω μια εργασία για το aids.
Μπορείτε να μου πείτε πιθανές ενότητες που θα κάνατε;
Έχω υπόψη μου κάποιες αλλά θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.![]()
2)Ιστορία του hiv (διάφορες εκδοχές) και λίγα λόγια για τον ιό.
3) Eπιδημιολογία (συχνότητα ανά ήπειρο) πληθυσμιακές και κοινωνικές ομάδες που παρουσιάζεται πιο συχνή μετάδοση
4) Κλινική εικόνα (στάδια νόσου) έκβαση -αιτίες θανάτου από hiv-
5) Φαρμακευτική αγωγή, προσπάθειες θεραπειας.
6) Πρόληψη
7) Επίλογος Συμπεράσματα, Περίληψη,

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

https://coronainsights.com/wp-content/uploads/2008/09/internet_usage_by_edu.bmp
Helppp!!!!! ξερετε κανενα σαιτ με τετοια.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.