Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

27-05-21

19:29
Καλησπέρα, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τη παρακάτω άσκηση; Δεν είναι για το σχολείο, απλά έπεσε το ματι μου σε μια τυχαία στο ίντερνετ και είπα να τη προσπαθήσω αλλά έχω κολλήσει.
Ευχαριστώ.
Συγκεκριμένα, την έφτασα ως εδώ :
Δεν ξέρω άμα βγαίνει έτσι
Ευχαριστώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συνημμένα
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

27-05-21

19:51
καλα το πας βγαλε τωρα και κοινο παραγοντα και καταληγεις (lnx-1)(x^2+2x+1)=0 [ προφανως καποια λυση θα απορριφτει ]Καλησπέρα, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τη παρακάτω άσκηση; Δεν είναι για το σχολείο, απλά έπεσε το ματι μου σε μια τυχαία στο ίντερνετ και είπα να τη προσπαθήσω αλλά έχω κολλήσει.
Ευχαριστώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

27-05-21

20:12
Ευχαριστώ πολύ, αν όλα έχουν γίνει σωστά το σημείο είναι αυτό. Βέβαια τα νούμερα είναι λίγο περίεργακαλα το πας βγαλε τωρα και κοινο παραγοντα και καταληγεις (lnx-1)(x^2+2x+1)=0 [ προφανως καποια λυση θα απορριφτει ]
Συνημμένα
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

27-05-21

20:14
Είναι άσκηση Γ λυκείου αυτή;
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

27-05-21

20:17
Δεν έχω ιδέα
αναζήτησα ασκήσεις συναρτήσεων και μέσα στο χαμό βρήκα αυτή

asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

27-05-21

20:27
B λυκειου θα το ελεγα αφου βγαινει με απλες πραξειςΕίναι άσκηση Γ λυκείου αυτή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...