Βοήθεια με επιλογή φροντιστηρίου

littlebean

Νεοφερμένο μέλος

Ο littlebean αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Είμαι β λυκείου φέτος θετικη κατεύθυνση. Για προετοιμασία για τις πανελλήνιες γράφτηκα στο Ηράκλειτο (στοχευω για πολυτεχνειο) όμως τα δίδακτρα είναι αρκετά υψηλά (360€) και επόμενη χρονιά ακόμα περισσότερα (420€ νομιζω). Επειδή δυσκολευομαστε λίγο οικονομικά τώρα τελευταία μήπως μπορείτε να μου πρότεινε οικονομικότερη λύση;

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.624 μηνύματα.
Absurd το 360 για δευτέρα λυκείου. Εγώ 350 έδινα ως απόφοιτη φαντάσου (που παίρνουν και περισσότερα). Και όταν ήμουν σε τμήμα 3ης Λυκείου έδινα 290 (max). Βρες άλλο φροντ. Το ότι είναι ακριβότερο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο. Την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και ένα άλλο, λιγότερο γνωστό.

littlebean

Νεοφερμένο μέλος

Ο littlebean αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Absurd το 360 για δευτέρα λυκείου. Εγώ 350 έδινα ως απόφοιτη φαντάσου (που παίρνουν και περισσότερα). Και όταν ήμουν σε τμήμα 3ης Λυκείου έδινα 290 (max). Βρες άλλο φροντ. Το ότι είναι ακριβότερο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο. Την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και ένα άλλο, λιγότερο γνωστό.
Έχω ψάξει ακατάπαυστα αλλά συνήθως τα περισσότερα είναι μεγάλες αλυσίδες που δεν τα πολυεμπιστεύομαι (μπορεί να είναι και καλά αλλα δεν υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω). Και για κάποιο λόγο υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες στο διαδίκτυο που να αναφέρονται στην ποιότητα τους και την τιμη τους. Σε ποιο πηγαινες?

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.346 μηνύματα.
Έχεις δει αν υπάρχει κοινωνικό φροντιστήριο στην περιοχή σου;

littlebean

Νεοφερμένο μέλος

Γιατί δεν βάζεις έστω ένα μάθημα ιδιαίτερα;
Σκεφτόμουν να κανω έκθεση μόνο ιδιαίτερα/φροντιστήριο και τα υπόλοιπα μαθήματα μόνος μου με βοηθήματα. Γενικώς το έχω αρκετά με τα μαθηματικά και την φυσική αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως δεν βγάλω άκρη.

Schlimazel

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
Σκεφτόμουν να κανω έκθεση μόνο ιδιαίτερα/φροντιστήριο και τα υπόλοιπα μαθήματα μόνος μου με βοηθήματα. Γενικώς το έχω αρκετά με τα μαθηματικά και την φυσική αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως δεν βγάλω άκρη.
Δε θα το ρισκαρα
ΝομιΒ χρειάζεται ένα φιντ Μπακ
Έκθεση ναι, ιδιαίτερα καλύτερα

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.624 μηνύματα.
Έχω ψάξει ακατάπαυστα αλλά συνήθως τα περισσότερα είναι μεγάλες αλυσίδες που δεν τα πολυεμπιστεύομαι (μπορεί να είναι και καλά αλλα δεν υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω).
Καλό δεν είναι αυτό; Εκτός αν το λες υπό την έννοια ότι είναι πιο ακριβά.

littlebean

Νεοφερμένο μέλος

mike.kr

Νεοφερμένο μέλος

Ο mike.kr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 14 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Είμαι β λυκείου φέτος θετικη κατεύθυνση. Για προετοιμασία για τις πανελλήνιες γράφτηκα στο Ηράκλειτο (στοχευω για πολυτεχνειο) όμως τα δίδακτρα είναι αρκετά υψηλά (360€) και επόμενη χρονιά ακόμα περισσότερα (420€ νομιζω). Επειδή δυσκολευομαστε λίγο οικονομικά τώρα τελευταία μήπως μπορείτε να μου πρότεινε οικονομικότερη λύση;
Καλησπέρα μπορείς να μας πεις πως ήταν η εμπειρία σου με τον Ηράκλειτο ήσουν εικανοποιημενη με τα μαθήματα και του καθηγητές? Το θεωρείς καλή επιλογή για θετική κατεύθυνση αν ναι αξίζει να χάνεις χρόνο στις μεταφορές,πώς σου φάνηκε είχες χρόνο να διαβάζεις? Σκέφτομαι για μηχ μηχ και ψάχνω ένα καλό φροντιστήριο για το λύκειο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Η γνώμη μου είναι το φροντιστήριο να είναι σχετικά κοντά στο σπίτι σου ώστε να μην χάνεις πολύ χρόνο σε μετακινήσεις.
Στη Γ Λυκείου θα έχεις κάθε μέρα φροντιστηριο .
Σε ποια περιοχή μένεις?

mike.kr

Νεοφερμένο μέλος

Ο mike.kr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 14 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Η γνώμη μου είναι το φροντιστήριο να είναι σχετικά κοντά στο σπίτι σου ώστε να μην χάνεις πολύ χρόνο σε μετακινήσεις.
Στη Γ Λυκείου θα έχεις κάθε μέρα φροντιστηριο .
Σε ποια περιοχή μένεις?
Βόρεια προάστια κοντά Αχαρνές έχεις να προτείνεις κάποιο καλο φροντιστήριο πέριξ?

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 419 μηνύματα.
Για εκθση δεν ξερω κατα ποσο θες οντως φροντιστηριο πολλοι που δεν ειχαν την οικονομικη δυνανοτητα δεν πηγαιναν καν απλα πρεπει να μαθεις πχ την θεωρια και να γραφεις μονος σου εκθεσεις.

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Βόρεια προάστια κοντά Αχαρνές έχεις να προτείνεις κάποιο καλο φροντιστήριο πέριξ?
Δεν ξέρω κάτι να σου προτείνω.
Προσπάθησε να βρεις κάποιο, στο κέντρο της περιοχης που μένεις.Να έχει ολιγομελη τμήματα έως 6 άτομα.
Τα καλα διαδίδονται γρηγορα.

mike.kr

Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω κάτι να σου προτείνω.
Προσπάθησε να βρεις κάποιο, στο κέντρο της περιοχης που μένεις.Να έχει ολιγομελη τμήματα έως 6 άτομα.
Τα καλα διαδίδονται γρηγορα.
Μήπως γνωρίζεις για τον Ηράκλειτο στο κέντρο τπτ?

Xryssa

Νεοφερμένο μέλος

Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Η ώθηση είναι το καλύτερο φροντιστήριο στα βόρεια προάστια και ο Ηράκλειτος για το κέντρο. Δεν αξίζει να πας σε κάποιο συνοικιακό και να ρισκάρεις την επιτυχία σου. Να κόψεις άλλα έξοδα και να δώσεις τα λεφτά για την προετοιμασία σου, 2 χρόνια είναι, οι γονείς ξέρουν να πιέζονται για τα παιδιά τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα μικρά φροντιστήρια δεν μπορούν να φτιάξουν ομοιογενή τμήματα, πιθανώς θα είναι μαθητές του 10 και του 20 μαζί, ενώ αυτά που σου προανέφερα έχουν πολλά παιδιά και τα κατατάσσουν σε τμήματα που τα παιδιά είναι του ίδιου επιπέδου κι έτσι ο καλός μαθητής προχωράει χωρίς να τον φρενάρει ο μέτριος

mike.kr

Νεοφερμένο μέλος

Η ώθηση είναι το καλύτερο φροντιστήριο στα βόρεια προάστια και ο Ηράκλειτος για το κέντρο. Δεν αξίζει να πας σε κάποιο συνοικιακό και να ρισκάρεις την επιτυχία σου. Να κόψεις άλλα έξοδα και να δώσεις τα λεφτά για την προετοιμασία σου, 2 χρόνια είναι, οι γονείς ξέρουν να πιέζονται για τα παιδιά τους.

Τα μικρά φροντιστήρια δεν μπορούν να φτιάξουν ομοιογενή τμήματα, πιθανώς θα είναι μαθητές του 10 και του 20 μαζί, ενώ αυτά που σου προανέφερα έχουν πολλά παιδιά και τα κατατάσσουν σε τμήματα που τα παιδιά είναι του ίδιου επιπέδου κι έτσι ο καλός μαθητής προχωράει χωρίς να τον φρενάρει ο μέτριος
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν τον Ηράκλειτο στο κέντρο. έχεις πάει; ευχαριστώ για την απάντηση

Ποιο από τα δύο πιστεύεις ή έχεις ακούσει είναι καλύτερο στα θετικά μαθήματα ο Ηράκλειτος ή η ώθηση?

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Μιλάω για φροντιστηρια στο κέντρο κάθε περιοχής που έχουν τουλαχιστον 4 τμήματα θετικής,
3 τμήματα υγείας και 6 τμήματα οικονομικών που τοποθετούν τους μαθητές ανα δυναμικότητα.
Για να αποφυγει κάποιος χρονοβόρες μετακινήσεις.
Στη Γ λυκείου ο χρονος είναι πολύ σημαντικός.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.561 μηνύματα.
Μήπως γνωρίζεις για τον Ηράκλειτο ?
Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ είναι φροντιστήριο με μεγάλη Ιστορία. Ιδρύθηκε το 1958 από τον χημικό Κώστα Μανωλκίδη. Υπήρξε για πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια της Αθήνας.
Η Ιστορία του ΕΔΩ.

1755869037680.png

Αν μένεις εκεί, για να πηγαινοέρχεσαι στον Ηράκλειτο θα χρειάζεσαι άπειρο χρόνο, οπότε καλύτερα να βρεις κάτι πιο κοντά σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Huener

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 141 μηνύματα.
Ως φροντιστήριο ο Ηράκλειτος έχει και τα θετικά, έχει και τα αρνητικά του. Από δική μου, προσωπική εμπειρία (δεν πήγα, αλλά έκανα δοκιμαστικά) και κυρίως βάσει της εμπειρίας πολλών φίλων μου που όντως πήγαν, μπορώ να πω ότι είναι πολύ δυνατό φροντιστήριο για φυσική και χημεία. Καταξιωμένοι καθηγητές και πλήρως ενημερωμένο διδακτικό υλικό που βοηθούν, συνολικά, τον μαθητή να αφομοιώσει την ύλη και να αριστεύσει. Αντιθέτως, για βιολογία και έκθεση λέγονται τα χειρότερα. Η απόσταση αποτελεί, όντως, πρόβλημα, το Αχαρναί-Εξάρχεια καθημερινά θα σε εξοντώσει και θα σου ρουφάει όλο τον χρόνο. Βρες, καλύτερα, κάποιο φροντιστήριο κοντά σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια