Ξανθούλα Νεοφερμένο μέλος Η Ξανθούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2022 στις 20:51 Η Ξανθούλα έγραψε: #1 14-07-22 20:51 Γεια σας είμαι μαθήτρια που τελείωσα την Α λυκείου και θα πάω Β λυκείου επειδή ήδη έχω αποφασίσει την κατεύθυνση που θα πάρω που είναι η υγείας ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σχολές δηλαδή πιο επάγγελμα είναι για επιτυχία και τέτοια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω η φαρμακευτική σσας για να περάσεις χρειάζεται να δώσεις και αθλήματα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 00:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-07-22 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Ξανθούλα: Γεια σας είμαι μαθήτρια που τελείωσα την Α λυκείου και θα πάω Β λυκείου επειδή ήδη έχω αποφασίσει την κατεύθυνση που θα πάρω που είναι η υγείας ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σχολές δηλαδή πιο επάγγελμα είναι για επιτυχία και τέτοια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω η φαρμακευτική σσας για να περάσεις χρειάζεται να δώσεις και αθλήματα; Click για ανάπτυξη... Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας και θελει αθληματα οχι γιατι θα τρεχεις μεσα στα φαρμακεια αλλα επειδη θα εχεις και την ιδιοτητα του αξιωματικου του στρατου ή των αλλων. Εκτος απο τα αθληματα θελει και εξεταση υγειας και ψυχολογικα τεστ και τεστ ελαχιστης αντιληψης. Δεν ειναι κατι τρομερο η μεγαλη πλειοψηφια τα περνα. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουλίου 2022 endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:37 Η endosporia: #3 15-07-22 01:37 https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας Click για ανάπτυξη... *cries in κτηνιατρική* ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-07-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf *cries in κτηνιατρική* Click για ανάπτυξη... Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:42 Ο Pharmacist01: #5 15-07-22 07:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι.. endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw BillyTheKid eltqt Giannis_19 walterrwhite Applepie cinnamongirl Eirinakiii8 topg marinoudi Magigi Lia 2006 GV221 sophiaa George.S Helen06 ioanna06 panagiotis.sfak Dr. Gl. Luminous Philologist JasonPap Than003 dim6 Billys 13 Unboxholics Nala Meow Ryuzaki Jose13 angies calliope endosporia kost28 Pharmacist01 Wonderkid KingPoul ΘανάσοςG4 oups eukleidhs1821 Katerinakivog Nikoleta_Giann nucomer Ξανθούλα niaou Ameliak Mammy Nun constansn vasilis123321 PanPan augustine Miranda32 kiyoshi Johanna Mark Johnman97 tsiobieman eleniko Marple Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας είμαι μαθήτρια που τελείωσα την Α λυκείου και θα πάω Β λυκείου επειδή ήδη έχω αποφασίσει την κατεύθυνση που θα πάρω που είναι η υγείας ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σχολές δηλαδή πιο επάγγελμα είναι για επιτυχία και τέτοια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω η φαρμακευτική σσας για να περάσεις χρειάζεται να δώσεις και αθλήματα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 00:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-07-22 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Ξανθούλα: Γεια σας είμαι μαθήτρια που τελείωσα την Α λυκείου και θα πάω Β λυκείου επειδή ήδη έχω αποφασίσει την κατεύθυνση που θα πάρω που είναι η υγείας ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σχολές δηλαδή πιο επάγγελμα είναι για επιτυχία και τέτοια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω η φαρμακευτική σσας για να περάσεις χρειάζεται να δώσεις και αθλήματα; Click για ανάπτυξη... Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας και θελει αθληματα οχι γιατι θα τρεχεις μεσα στα φαρμακεια αλλα επειδη θα εχεις και την ιδιοτητα του αξιωματικου του στρατου ή των αλλων. Εκτος απο τα αθληματα θελει και εξεταση υγειας και ψυχολογικα τεστ και τεστ ελαχιστης αντιληψης. Δεν ειναι κατι τρομερο η μεγαλη πλειοψηφια τα περνα. Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουλίου 2022 endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:37 Η endosporia: #3 15-07-22 01:37 https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας Click για ανάπτυξη... *cries in κτηνιατρική* ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-07-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf *cries in κτηνιατρική* Click για ανάπτυξη... Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:42 Ο Pharmacist01: #5 15-07-22 07:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι.. endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw BillyTheKid eltqt Giannis_19 walterrwhite Applepie cinnamongirl Eirinakiii8 topg marinoudi Magigi Lia 2006 GV221 sophiaa George.S Helen06 ioanna06 panagiotis.sfak Dr. Gl. Luminous Philologist JasonPap Than003 dim6 Billys 13 Unboxholics Nala Meow Ryuzaki Jose13 angies calliope endosporia kost28 Pharmacist01 Wonderkid KingPoul ΘανάσοςG4 oups eukleidhs1821 Katerinakivog Nikoleta_Giann nucomer Ξανθούλα niaou Ameliak Mammy Nun constansn vasilis123321 PanPan augustine Miranda32 kiyoshi Johanna Mark Johnman97 tsiobieman eleniko Marple Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξανθούλα: Γεια σας είμαι μαθήτρια που τελείωσα την Α λυκείου και θα πάω Β λυκείου επειδή ήδη έχω αποφασίσει την κατεύθυνση που θα πάρω που είναι η υγείας ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σχολές δηλαδή πιο επάγγελμα είναι για επιτυχία και τέτοια. Επίσης ήθελα να ρωτήσω η φαρμακευτική σσας για να περάσεις χρειάζεται να δώσεις και αθλήματα; Click για ανάπτυξη... Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας και θελει αθληματα οχι γιατι θα τρεχεις μεσα στα φαρμακεια αλλα επειδη θα εχεις και την ιδιοτητα του αξιωματικου του στρατου ή των αλλων. Εκτος απο τα αθληματα θελει και εξεταση υγειας και ψυχολογικα τεστ και τεστ ελαχιστης αντιληψης. Δεν ειναι κατι τρομερο η μεγαλη πλειοψηφια τα περνα.
endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:37 Η endosporia: #3 15-07-22 01:37 https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας Click για ανάπτυξη... *cries in κτηνιατρική* ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-07-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf *cries in κτηνιατρική* Click για ανάπτυξη... Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:42 Ο Pharmacist01: #5 15-07-22 07:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι.. endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw BillyTheKid eltqt Giannis_19 walterrwhite Applepie cinnamongirl Eirinakiii8 topg marinoudi Magigi Lia 2006 GV221 sophiaa George.S Helen06 ioanna06 panagiotis.sfak Dr. Gl. Luminous Philologist JasonPap Than003 dim6 Billys 13 Unboxholics Nala Meow Ryuzaki Jose13 angies calliope endosporia kost28 Pharmacist01 Wonderkid KingPoul ΘανάσοςG4 oups eukleidhs1821 Katerinakivog Nikoleta_Giann nucomer Ξανθούλα niaou Ameliak Mammy Nun constansn vasilis123321 PanPan augustine Miranda32 kiyoshi Johanna Mark Johnman97 tsiobieman eleniko Marple Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η φαρμακευτικη σσας που θες ειναι η δυσκολοτερη επτιστημη του πεδιου υγειας Click για ανάπτυξη... *cries in κτηνιατρική*
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 01:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 15-07-22 01:54 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf *cries in κτηνιατρική* Click για ανάπτυξη... Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:42 Ο Pharmacist01: #5 15-07-22 07:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι.. endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw BillyTheKid eltqt Giannis_19 walterrwhite Applepie cinnamongirl Eirinakiii8 topg marinoudi Magigi Lia 2006 GV221 sophiaa George.S Helen06 ioanna06 panagiotis.sfak Dr. Gl. Luminous Philologist JasonPap Than003 dim6 Billys 13 Unboxholics Nala Meow Ryuzaki Jose13 angies calliope endosporia kost28 Pharmacist01 Wonderkid KingPoul ΘανάσοςG4 oups eukleidhs1821 Katerinakivog Nikoleta_Giann nucomer Ξανθούλα niaou Ameliak Mammy Nun constansn vasilis123321 PanPan augustine Miranda32 kiyoshi Johanna Mark Johnman97 tsiobieman eleniko Marple Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από endosporia: https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες από ένα περσινό pdf *cries in κτηνιατρική* Click για ανάπτυξη... Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 07:42 Ο Pharmacist01: #5 15-07-22 07:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι.. endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw BillyTheKid eltqt Giannis_19 walterrwhite Applepie cinnamongirl Eirinakiii8 topg marinoudi Magigi Lia 2006 GV221 sophiaa George.S Helen06 ioanna06 panagiotis.sfak Dr. Gl. Luminous Philologist JasonPap Than003 dim6 Billys 13 Unboxholics Nala Meow Ryuzaki Jose13 angies calliope endosporia kost28 Pharmacist01 Wonderkid KingPoul ΘανάσοςG4 oups eukleidhs1821 Katerinakivog Nikoleta_Giann nucomer Ξανθούλα niaou Ameliak Mammy Nun constansn vasilis123321 PanPan augustine Miranda32 kiyoshi Johanna Mark Johnman97 tsiobieman eleniko Marple Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Ότι χειρότερο.. και είναι και όλη μέρα με τη στολή στη σχολή. Το καλό είναι ότι έχουν πληρωμένο φαγητό και διαμονή, αλλά και πάλι..
endosporia Νεοφερμένο μέλος Η endosporia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 08:35 Η endosporia: #6 15-07-22 08:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα καλα και απο υπνο ?...που ειναι τα 12 ωρα που θελω εγω. μπα εγω θα ειμουν μονιμα στο προσκλητηριο των 17.30 Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)…
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.308 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2022 στις 12:14 Ο Samael έγραψε: #7 15-07-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω απο το Power point που εβαλες συγκρατησα αυτο ρε συ αυτο ειναι ο ορισμος της ρομποτικης μα που ειναι ο χρομος να τσαταρεις με το αισθημα Click για ανάπτυξη... Βασικά το ερώτημα είναι : που είναι το πρωινό αφόδευμα ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από endosporia: Δυστυχώς, τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ΣΣΑΣ( να φταίει το κλίμα εποχής; ) απαντάνε στις ερωτήσεις για την ζωή στο στρατό με μια επίπλαστη ευτυχία και μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, η οποία εμείς, τα παιδιά των στρατιωτικών, γνωρίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα· σε σημείο που δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο κάποιος να συμβουλευτεί ένα παιδί που είναι στην ΣΣΑΣ αυτήν την περίοδο- η προσπάθεια να με πείσουν πως η έξοδος κάθε Παρασκευή(1ο έτος) και τα 150€ αποτελούν αντίβαρο για αυτό το μαρτύριο… Ειδικά ΣΣΑΣ φαρμακευτική ή κτηνιατρική, που δεν μπορείς να δραστηριοποιηθείς παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα; Θα πρότεινα στην κοπέλα να το ξανασκεφτεί και να το επιλέξει μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο στρατός δεν είναι για όλους(μάλλον δεν είναι για κανέναν)… Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις δεν πιστεύω οτι πρόκειται ακριβώς για μαρτύριο. Δεν σέρνουν κανέναν με το ζόρι εκεί. Υποτίθεται οτι είσαι συνειδητοποιημένος. Επίσης προφανώς προσπαθούν να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αυτό δεν γίνεται χωρίς αυστηρά τηρούμενο πρόγραμμα. Σίγουρα κανείς τρώει απο κοινωνική και προσωπική ζωή, και είναι σημαντικά περιορισμένος, αλλά νομίζω οτι απευθύνονται στους λίγους που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό το πράγμα. Η στρατιωτική ζωή είναι δύσκολη όπως και να έχει.