jupiter44394
Νεοφερμένο μέλος

χρειαζομαι τη βοηθεια ενος καθηγητη...εστω μεσω ιντερνετ για να μου διορθωνει γραπτα και να μου λυνει αποριες που μου προκυπτουν...
θα ηθελα να συνεργαστω με καποιον..
δινω ξανα πανελληνιες μετα απο 3χρονια και δεν πηγαινω φροντιστηριο..
αν μπορειτε να με βοηθησετε επικοινωνειστε μαζι μου...
ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jupiter44394
Νεοφερμένο μέλος

Αφιλοκερδώς ;
Δυστυχώς δεν εχω τη δυνατοτητα να δωσω πολλα αν την ειχα θα εκανα ιδιαιτερα..μπορω να δινω ομως καποιο μικρο ποσο το μηνα για να εχει ενα επιπλεον κινητρο ο καθηγητης να με βοηθησει εκτος απο τη καλοσυνη του
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς δεν εχω τη δυνατοτητα να δωσω πολλα αν την ειχα θα εκανα ιδιαιτερα..μπορω να δινω ομως καποιο μικρο ποσο το μηνα για να εχει ενα επιπλεον κινητρο ο καθηγητης να με βοηθησει εκτος απο τη καλοσυνη του
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά δεν ειμαι ακόμη φιλόλογος... Ελπίζω όμως να γίνω!!!

Θεωρητική είσαι;
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένο μέλος

santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφιλοκερδώς φυσικά, δεν είναι τα λεφτά το παν.
Για ό,τι θες, στείλε p.m.
ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

maria

santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως η συνοδευτική επιστολή εξαρτάται και από το πανεπιστήμιο στο οποίο θες να την στείλεις. Απ' όσο ξέρω, στα αγγλικά πανεπιστήμιο ζητάνε ειδικό έντυπο συμπληρωμένο. Αλλά υποθέτω πως μιλάς για ελληνικό πανεπιστήμιο.
fockos
Επιφανές μέλος

Μπορώ να σε βοηθάω εγώ αν θέλεις που είμαι εν δυνάμει φιλόλογος!! Αφιλοκερδώς φυσικά.....
Μπορώ και εγώ να σε βοηθήσω που είμαι και πτυχιούχος φιλόλογος...
Αφιλοκερδώς φυσικά, δεν είναι τα λεφτά το παν.
Για ό,τι θες, στείλε p.m.
μπράβο και στους 3 σας...
jupiter44394 επειδή έχουν περάσει 3 χρόνια δεν σημαίνει ότι τα έχεις ξεχάσει θα δεις ότι με μια μικρή επανάληψη θα σου έρχονται πολύ πιο εύκολα στο μυαλό.. επιπλέον
κυκλοφορούν βοηθήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο έργο σου... οι καθηγητές εδώ μπορούν να σου προτείνουν.
Στην έκθεση επειδή είσαι μεγαλύτερη μπορείς να γράψεις πολύ καλό βαθμό σε σχέση με τα παιδιά που δίνουν τώρα ακόμα και αν δεν διαβάσεις και τόσο πολύ... επειδή έχεις καλύτερη κριτική και επιχειρηματική ικανότητα.
Αν πέσει δηλαδή ένα θέμα σχετικό με οικονομική κρίση θα μπορείς να έχεις πιο εύστοχα επιχειρήματα από πολλά παιδιά 18 χρονών που έχουν διαβάσει παραπάνω από σενα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.