Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.236 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 432 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό που λες είναι πολύ γενικό και σίγουρα κάτι που μπορείς να κάνεις από τα ιατρικά εργαστήρια, οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη.ροσωπικα θελω να ασχοληθώ με εργαστηριακή ανάλυση, μοριακη, βιοχημεία.. εχω πολλα στο μυαλο μου που να μου αρεσουν σε αυτη τη
Σε ποια δικαιώματα και ποια μαθήματα αναφέρεσαι συγκεκριμένα;Εκατσα και εψαξα το τμημα βιοχημειας και βιοτεχνολογίας στη Λάρισα και ειδα οτι τα επαγγελματικά δικαιώματα εκει είναι αρκετα πιο ικανοποιητικά καθώς και το πρόγραμμα σπουδων της σχολης αυτης φουλ πιο ενδιαφέρον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καταρχήν είναι νωρίς να μιλάς για κάτι πιο "εξειδικευμένο και απαιτητικό" καθώς έχεις δει μόνο τα βασικά εισαγωγικά μαθήματα, τα οποία είναι παρόμοια με όλες τις άλλες βιοτρικές σχολές
Αυτό που λες είναι πολύ γενικό και σίγουρα κάτι που μπορείς να κάνεις από τα ιατρικά εργαστήρια, οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη.
Σε ποια δικαιώματα και ποια μαθήματα αναφέρεσαι συγκεκριμένα;