Βιοϊατρικές Επιστήμες VS Ψυχολογία

Prozac

Νεοφερμένος

Η Prozac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας!! Αναρωτιομουν ποιος από τους δύο τομείς (βιοϊατρική ή ψυχολογία) έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση και ζήτηση στην Ελλάδα.
Ενδιαφέρομαι για τον τομέα της βιοϊατρικής με κάποιο μάστερ στη γενετική αλλά λέγεται ότι στην Ελλάδα δεν έχει και τόση αξία, προτιμούν περισσότερο γιατρούς. Δηλαδή τους αποφοίτους βιοϊατρικών επιστημών τους έχουν για παρασκευαστές και αιμοληπτες μόνο (κακώς μεν)..
Επίσης ο ψυχολόγος θεωρείται ταμπού ενώ είναι μια υπέροχη επιστήμη. Μπορείς επίσης να εργαστείς ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Ακούω γνώμες!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Απο βιοιατρικών επιστημών δεν έχεις επαγγελματικά δικαιώματα για προχωρημένα πράγματα γενετικής, άσχετα αν κάνεις μεταπτυχιακό. Όπως είπες, είναι πιο βοηθητικός ο ρόλος. Αυτό ισχύει για το δημόσιο βέβαια, στον ιδιωτικό αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα (αλλά κ πάλι δε θα έχεις το δικαίωμα της υπογραφής κάτι που ίσως σε βάζει σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους απόφοιτους βιολογίας/μοριακής βιολογίας).

Η επαγγελματική αποκατάσταση, χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα το ίδιο δύσκολη είναι και στα δύο.
 

Prozac

Νεοφερμένος

Η Prozac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top