stella999 Νεοφερμένο μέλος Η stella999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2021 στις 13:51 Η stella999: #21 08-10-21 13:51 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε και βεβαια θα την κανεις, το χρωστας στον εαυτο σου. Θα τελειωσης ομως πρωτα αυτο που εχεις Click για ανάπτυξη... Ναι θέλω να τελειώσω πρώτα την σχολή μου και μετά δεν έχω θέμα να το προσπαθήσω να μπω βιολογικο ώστε να έχω όλα τα εφόδια που χρειάζονται Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Πάντως ήδη η σχολή που είσαι είναι πολύ καλή βάση για αυτό που θέλεις να καταφέρεις και ίσως μπορέσεις όσο σπουδάζεις βιολογικό, να δουλεύεις παράλληλα Click για ανάπτυξη... Όντως έχει καλές βάσεις και νομίζω δεν θα ειναι τόσο δύσκολο ώστε να μπορω συνδύασω δουλεια με σχολή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα νομος υπαρχει , επ εκει τα εργαστηρια αυτα ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλία και κανουν αυτο που θελουν Click για ανάπτυξη... Εννοείς ειναι στην ευχέρεια των ιδιωτικων εργαστηρίων ωστε να πάρουν ειδικευομενους και να τους εκπαιδευσουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2021 στις 14:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 08-10-21 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Stella199!: Ναι θέλω να τελειώσω πρώτα την σχολή μου και μετά δεν έχω θέμα να το προσπαθήσω να μπω βιολογικο ώστε να έχω όλα τα εφόδια που χρειάζονται Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Όντως έχει καλές βάσεις και νομίζω δεν θα ειναι τόσο δύσκολο ώστε να μπορω συνδύασω δουλεια με σχολή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Εννοείς ειναι στην ευχέρεια των ιδιωτικων εργαστηρίων ωστε να πάρουν ειδικευομενους και να τους εκπαιδευσουν; Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτο , αλλα μπορουν να προτιμήσουν αυτους της αλεξανδρουπολης και οχι των αθηνων με μαστερ. Βεβαια ολα αυτα στον επαγγελματικο γίγνεσθαι ειναι σχετικα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε και βεβαια θα την κανεις, το χρωστας στον εαυτο σου. Θα τελειωσης ομως πρωτα αυτο που εχεις Click για ανάπτυξη... Ναι θέλω να τελειώσω πρώτα την σχολή μου και μετά δεν έχω θέμα να το προσπαθήσω να μπω βιολογικο ώστε να έχω όλα τα εφόδια που χρειάζονται Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Πάντως ήδη η σχολή που είσαι είναι πολύ καλή βάση για αυτό που θέλεις να καταφέρεις και ίσως μπορέσεις όσο σπουδάζεις βιολογικό, να δουλεύεις παράλληλα Click για ανάπτυξη... Όντως έχει καλές βάσεις και νομίζω δεν θα ειναι τόσο δύσκολο ώστε να μπορω συνδύασω δουλεια με σχολή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα νομος υπαρχει , επ εκει τα εργαστηρια αυτα ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλία και κανουν αυτο που θελουν Click για ανάπτυξη... Εννοείς ειναι στην ευχέρεια των ιδιωτικων εργαστηρίων ωστε να πάρουν ειδικευομενους και να τους εκπαιδευσουν;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2021 στις 14:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 08-10-21 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Stella199!: Ναι θέλω να τελειώσω πρώτα την σχολή μου και μετά δεν έχω θέμα να το προσπαθήσω να μπω βιολογικο ώστε να έχω όλα τα εφόδια που χρειάζονται Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Όντως έχει καλές βάσεις και νομίζω δεν θα ειναι τόσο δύσκολο ώστε να μπορω συνδύασω δουλεια με σχολή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Εννοείς ειναι στην ευχέρεια των ιδιωτικων εργαστηρίων ωστε να πάρουν ειδικευομενους και να τους εκπαιδευσουν; Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτο , αλλα μπορουν να προτιμήσουν αυτους της αλεξανδρουπολης και οχι των αθηνων με μαστερ. Βεβαια ολα αυτα στον επαγγελματικο γίγνεσθαι ειναι σχετικα.
Αρχική Δημοσίευση από Stella199!: Ναι θέλω να τελειώσω πρώτα την σχολή μου και μετά δεν έχω θέμα να το προσπαθήσω να μπω βιολογικο ώστε να έχω όλα τα εφόδια που χρειάζονται Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Όντως έχει καλές βάσεις και νομίζω δεν θα ειναι τόσο δύσκολο ώστε να μπορω συνδύασω δουλεια με σχολή Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2021 Εννοείς ειναι στην ευχέρεια των ιδιωτικων εργαστηρίων ωστε να πάρουν ειδικευομενους και να τους εκπαιδευσουν; Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτο , αλλα μπορουν να προτιμήσουν αυτους της αλεξανδρουπολης και οχι των αθηνων με μαστερ. Βεβαια ολα αυτα στον επαγγελματικο γίγνεσθαι ειναι σχετικα.