Μαριαννα20
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαριαννα20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

08-07-23

00:29
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το παραπάνω τμήμα. Εχω δει το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα με εκλύουν. Εξάλλου η βιολογία μαζί με την χημεία ήταν πάντα τα μαθήματα που μου άρεσαν περισσότερο. Γνωρίζω πως ασχολούνται πολύ με έρευνα, όμως στην Ελλάδα αυτό δεν έχει και ιδιαίτερο μέλλον. Μετά ξέρω δουλεύουν πολύ σε βιομηχανίες, ιδιαίτερα φαρμακοβιομηχανίες (είδα κι όλας πως στην Ελλάδα ήρθε η πρώτη φαρμακοβιομηχανία που ασχολείται ειδικά με τον τομέα την βιοτεχνολογιας). Ωστόσο προβληματίζομαι για τις επαγγελματικές προοπτικές, την ζήτηση, την απορρόφηση ακόμα και τις χρηματικές απολαβές. Κάποιοι μου έχουν πει εργάζονται πολλές ώρες σε ένα εγραστηριο και δεν πληρώνονται καλά. Σαφώς έχω σκοπό να κάνω μεταπτυχιακό και σκεφτόμουν και διδακτορικό αν βρω ένα ενδιαφέρον ερευνητικό κομμάτι ( όχι με σκοπό να διδάξω ). Αν είναι δυνατόν θα προσπαθήσω να φύγω και από Ελλάδα. Γενικά είμαι πολύ μπερδεμένη, μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με διαφωτίσει; Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!
ΥΓ. Η επόμενη επιλογή μου είναι μηχανικός Βιοϊατρικής στο παδα και οι περισσότεροι μου λένε να πάω εκεί για σίγουρη δουλειά ( ήμουν πέρυσι και δεν πήγα ποτέ γιατί ξανά έδωσα φέτος πανελλήνιες με σκοπό να περάσω φαρμακευτική αλλά δεν τα κατάφερα)
ΥΓ. Η επόμενη επιλογή μου είναι μηχανικός Βιοϊατρικής στο παδα και οι περισσότεροι μου λένε να πάω εκεί για σίγουρη δουλειά ( ήμουν πέρυσι και δεν πήγα ποτέ γιατί ξανά έδωσα φέτος πανελλήνιες με σκοπό να περάσω φαρμακευτική αλλά δεν τα κατάφερα)