αντιγονη.
Νεοφερμένο μέλος
Η αντιγονη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

04-07-22

00:06
Ποια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα ενός αποφοίτου του τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών και ποια ενός αποφοίτου του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής;
Έχουν μεγάλη διαφορά τα τμήματα μεταξύ τους;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 824 μηνύματα.

04-07-22

10:10
Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά αυτής της σχολής με τις υπόλοιπες βιολογιας;
Εκτός αν από αυτή τη σχολή δε βγαίνεις βιολόγος αλλά τεχνικός μηχανημάτων, κάτι τέτοιο (γι' αυτό και το τεχνικών εφαρμογων)
Εκτός αν από αυτή τη σχολή δε βγαίνεις βιολόγος αλλά τεχνικός μηχανημάτων, κάτι τέτοιο (γι' αυτό και το τεχνικών εφαρμογων)
Ελεν
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

04-07-22

15:31
Δεν γνωρίζω για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα , αλλά πέρυσι που έκανα εγώ το μηχανογραφικό μου η καθηγήτρια βιολογίας μου , μου είχε πει πως εφόσον τα πιάνω καλύτερα να επιλέξω τα ''καθαρόαιμα '' τμήματα βιολογίας και όχι αυτά των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης γιατί είναι καλύτερα το πρώτο μας πτυχίο να είναι πιο γενικό και όχι τόσο ειδικευμένο όπως στα δυο αυτά τμήματα . Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τα σύστηνε μόνο σε περίπτωση που δεν έπιανες άλλο βιολογικό και ήθελες απαραίτητα να ασχοληθείς με αυτόν τον κλάδο και συγκεκριμένα μεταξύ των δυο σύστηνε το βετ των ΙωαννίνωνΠοια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα ενός αποφοίτου του τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών και ποια ενός αποφοίτου του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 824 μηνύματα.

04-07-22

16:45
Τελικά σε ποια σχολή πέρασες; Ο γιος μου περυσι είχε περάσει Βιολογία Κρήτης απλά ήθελε Ιατρική και ξαναεδινε φέτοςΔεν γνωρίζω για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα , αλλά πέρυσι που έκανα εγώ το μηχανογραφικό μου η καθηγήτρια βιολογίας μου , μου είχε πει πως εφόσον τα πιάνω καλύτερα να επιλέξω τα ''καθαρόαιμα '' τμήματα βιολογίας και όχι αυτά των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης γιατί είναι καλύτερα το πρώτο μας πτυχίο να είναι πιο γενικό και όχι τόσο ειδικευμένο όπως στα δυο αυτά τμήματα . Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τα σύστηνε μόνο σε περίπτωση που δεν έπιανες άλλο βιολογικό και ήθελες απαραίτητα να ασχοληθείς με αυτόν τον κλάδο και συγκεκριμένα μεταξύ των δυο σύστηνε το βετ των Ιωαννίνων
Ελεν
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

04-07-22

19:46
Τελικά με κέρδισε η επιστήμη της Χημείας!!!!! 

Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος

04-07-22

19:50
Α, ωραία!! Καλή σταδιοδρομίαΤελικά με κέρδισε η επιστήμη της Χημείας!!!!!![]()
Ελεν
Νεοφερμένο μέλος

04-07-22

19:52
Ευχαριστώ πολύ!
denjerwtithelwhelp
Νεοφερμένο μέλος
Η denjerwtithelwhelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

06-09-22

16:11
οσο αναφορα τα επαγγελματικα δικαιωματα δεν γνωριζω να σου πω . Ομως διαβασα μερικα σχολια που ανεφεραν οτι ειναι πολυ ειδικο πτυχιο και κατι τετοια .αμα σε ενδιαφερει κατι απο τα δυο να ξερεισ εξελισεται κιαλλο με ενα απλο μεταπτυχιακο . ας πουμε μοριακη βιολογια μπορεισ να το συνδιασεις με αναπτυξη κυτταρου και εμβρυου καπως ετσι λεγετε αν δεν κανω λαθος ή ας πουμε με την νανοτεχνολογια πολυ ενδιαφερον θεματα αν το ψαξειςΠοια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα ενός αποφοίτου του τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών και ποια ενός αποφοίτου του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής;
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.371 μηνύματα.

06-09-22

16:18
Καμία διαφορά στα ΕΔ. Η διαφορά τους, το πρώτο 5ετές (integrated master), το δεύτερο 4ετέςΠοια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα ενός αποφοίτου του τμήματος βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών και ποια ενός αποφοίτου του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό είναι άλλο τμήμα... το πρώην Τεχνολόγος Ιατρικών Οργάνων ΤΕΙ, πλέον Μηχανικών Βιοϊατρικής ΠαΔΑΕγώ πάλι θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά αυτής της σχολής με τις υπόλοιπες βιολογιας;
(καμία σχέση με τα τμήματα που βγάζουν ΠΕ-Βιολόγος)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bill11
- MrDna
- BatGuin
- mvas
- F1L1PAS
- Barka
- kris1
- SoyN
- Ελεν
- Mammy Nun
- ggl
- Billys 13
- Χάρις
- sophiaa
- oups
- kiyoshi
- Dr. Gl. Luminous
- Sherlockina
- korlef
- Pharmacist01
- nicole1982
- Scandal
- Meow
- GeorgePap2003
- snowy
- denjerwtithelwhelp
- VouDou
- Joji
- kost28
- Phys39
- Goris12
- Nala
- το κοριτσι του μαη
- Mary_03
- Specon
- anakiriak@yahoo
- Marple
- Gus Roger10
- indecisive
- Kitkat2000
- xakounaamatata
- calliope
- Ryuzaki
- Alin22
- liana
- αντιγονη.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.