Βιολογικό Αθήνας, Κρήτης η Θεσσαλονίκης για μελλοντική έρευνα;

biology_enjoyer123

Νεοφερμένος

Ο biology_enjoyer123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εγώ είμαι ένας απόφοιτος λυκείου λάτρης της βιολογίας που ελπίζει σε κάποια χρόνια να κάνει έρευνα στο εξωτερικό. Με ενδιαφέρουν θέματα όπως η βιοχημεία, η γενετική και η μοριοβιολογία. Είμαι κάτοικος Αθήνας και είμαι 500 μονάδες πάνω από την περσινή βάση για το βιολογικό Αθήνας (άρα μάλλον μπαίνω, αν και δεν είμαι σίγουρος). Θέλω να μάθω:

  1. Ποιο από τα τρία πανεπιστήμια είναι καλύτερο από πλευράς των γνώσεων που θα μου διδάξει (σε σχέση με τα προαναφερόμενα ενδιαφέροντά μου).
  2. Ποιο από τα τρία πανεπιστήμια έχει γενικά καλύτερους καθηγητές.
  3. Ποιο από τα τρία πανεπιστήμια θα αυξήσει περισσότερο τις πιθανότητές μου να απορροφηθώ στο εξωτερικό.
  4. Ποια θα ήταν μια κατάταξη επιλογής που θα προτείνατε.
 

denjerwtithelwhelp

Νεοφερμένος

Η denjerwtithelwhelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Άμα σε ενδιαφέρει Ο τομέας της έρευνας Γιατί δεν κοιτάς η σχολή στην Αλεξανδρούπολη μοριακής βιολογίας
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Αν ο στόχος σου είναι η έρευνα στο εξωτερικό, το βασικό πτυχίο έχει από μικρή έως μηδαμινή σημασία. Το μέλημα σου θα πρέπει να είναι να φύγεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα έξω γίνεται, δλδ μέσω έρασμους για σπουδές + πτυχιακή και στη συνέχεια για μεταπτυχιακό. Ως προς αυτό, κοίτα ποιες από τις σχολές αυτές προσφέρουν τις περισσότερες διασυνδέσεις, που υπόθετω είναι της Αθήνας. Από την άλλη, αν έχεις τη δυνατότητα να σπουδάσεις άλλη πόλη, θα σου έλεγα go for it με κλειστά μάτια, για την εμπειρία της φοιτητικής ζωής.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top