sir98
Νεοφερμένο μέλος
Ο sir98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

25-06-16

17:06
Γνώμες για σχολές βιολογίας pleaseee! Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Γνωρίζω για το τμήμα της Κρήτης αλλά είναι λίγο μακριά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
semi
Νεοφερμένο μέλος
Η semi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

25-06-16

17:29
έχω την εξωτερική αξιολόγηση των συγκεκριμένων τμημάτων (στα αγγλικά). Θέλεις να στην στείλω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sir98
Νεοφερμένο μέλος
Ο sir98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

25-06-16

17:32
Εννοείται πως ναι! Ευχαριστώ!
semi
Νεοφερμένο μέλος
Η semi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

25-06-16

17:36
Έχω την εντύπωση πως σου έστειλα προσωπικό μήνυμα, επειδή όμως είμαι καινούρια δεν είμαι σίγουρη. Αν δεν το έλαβες πες το μουΕννοείται πως ναι! Ευχαριστώ!
sir98
Νεοφερμένο μέλος

25-06-16

17:45
Τα παρέλαβα! Ευχαριστώ!
alanakos
Νεοφερμένο μέλος
Ο alanakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα.

25-06-16

17:54
Αθηνας για μενα καλυτερο απο θεσσαλονικης , αν κ κρητης ακομα καλυτερο
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα.

25-06-16

18:33
Γιατί αθήνας καλύτερο από Θεσσαλονίκη φίλε μου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...