Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hraklis
Νεοφερμένο μέλος

Συγκεκριμενα παιζω sims,age of mythology,lineage...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μισω τα διαδυκτιακα παιχνιδια μη ξερωντας το λογο...!Συμφωνω για το Sims 2!Παιζω sims απο την τεταρτη δημοτικου!
Συγκεκριμενα παιζω sims,age of mythology,lineage...![]()
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Hraklis
Νεοφερμένο μέλος

Και εγω μην φανταστεις...πιο πολυ sims παιζω:Μισω τα διαδυκτιακα παιχνιδια μη ξερωντας το λογο...!

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

dj_georgio
Νεοφερμένο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο Xbox με το lord of the rings εδώ και κάτι αιώνες...έχω στουκάρει στο 90κάτι τις εκατό και δεν μπορώ να περάσω κάτι κ*ολοδράκους!Αλλά που θα μου πάει...
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτά που είναι στον υπολογιστή λογικά πιάνονται...Εγώ στον υπολογιστή με το Sims 2...
Στο Xbox με το lord of the rings εδώ και κάτι αιώνες...έχω στουκάρει στο 90κάτι τις εκατό και δεν μπορώ να περάσω κάτι κ*ολοδράκους!Αλλά που θα μου πάει...
Gaming Girls FTW!

Final fantasy 8,9,10,12 (psx, ps2)
Sims 2 (pc)
Simcity 4 (pc)
Dead or Alive 2 (ps2)
World of Warcraft (αν και δεν παιζω πια- pc)
The elder scrolls 3: Morrowind (pc)
Gran turismo 2

tomb raider
World Traveler IQ
πρεπει να ειναι και αλλα, αν μου ερθουν θα τα γραψω

Αυτη την περιοδο παιζω πολυ το Simcity 4 Deluxe, ανυπομονω να παρω καινουριο πισι μετα τις εξετασεις για να παιξω το καινουριο, το Simcity Societies, ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΑΑ
Scandal
Διαχειριστής

(σε εποχές PSone έπαιζα και άλλα καμένα όπως Toby & Megaman

-petros
Zod
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι?Θέλω να πώ τι κάνεις?Αρχική Δημοσίευση από krou:Αυτη την περιοδο παιζω πολυ το Simcity 4 Deluxe, ανυπομονω να παρω καινουριο πισι μετα τις εξετασεις για να παιξω το καινουριο, το Simcity Societies, ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΑΑ
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν ειχα πρωτοπαιξει το σιμσιτυ δεν μου αρεσε επειδη δεν ηξερα να παιζω!Τεσπα,ξερεισ οτι μπορεις να μεταφερεις τους χαρτες του σιμσιτυ στο σιμσ 2 ???!Vampire the masquerade: Bloodlines (pc)
Final fantasy 8,9,10,12 (psx, ps2)
Sims 2 (pc)
Simcity 4 (pc)
Dead or Alive 2 (ps2)
World of Warcraft (αν και δεν παιζω πια- pc)
The elder scrolls 3: Morrowind (pc)
Gran turismo 2(psx)
tomb raider
World Traveler IQ
πρεπει να ειναι και αλλα, αν μου ερθουν θα τα γραψω
Αυτη την περιοδο παιζω πολυ το Simcity 4 Deluxe, ανυπομονω να παρω καινουριο πισι μετα τις εξετασεις για να παιξω το καινουριο, το Simcity Societies, ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΑΑ
![]()
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να δημιουργησω το the mall μου πηρε 2 μηνες!!!!!Και εγω μην φανταστεις...πιο πολυ sims παιζω:![]()

οταν ειχα πρωτοπαιξει το σιμσιτυ δεν μου αρεσε επειδη δεν ηξερα να παιζω!Τεσπα,ξερεισ οτι μπορεις να μεταφερεις τους χαρτες του σιμσιτυ στο σιμσ 2 ???!
Δε το ηξερα. Ξερω ομως οτι γινεται να μεταφερεις τους Σιμσ στο σιμσιτι!

Giannis17
Νεοφερμένο μέλος

Final fantasy VII,IX(psone)
Final fantasy XII,X(ps2)
NFS (ολα

Cabal online(pc)(εχω κολησει τον τελευταιο καιρο

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγω το ιδιο παρολο που εχω τερματισει ολα τα tomb raider!:no1:Φαντασου οτι εχω αυθεντικα ολα τα expansions του σιμσ 2!!!!!και εγώ παιδιά ειμαι πολύ κολλημένη με sims2 και αυτό τον καιρο με tomb raider anniversary..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.