staticstasy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena901126
Νεοφερμένο μέλος

είναι στην πανεπιστημίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος

staticstasy
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Η Εθνικη Ββλιοθηκη (τωρα καταλαβα ποια λες

Περιμενω προτασεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι φυσικα!Αυτο ειναι το νοημα της βιβλιοθηκης εξαλλου.Διαθτει απειρα βιβλια απο ολους τους τομεις και αναγνωστηρια.Μπορεις να καθεσαι εκει με τις ωρες.Και αν θες να ψαξεις κατι στο ιντερνετ διαθετει και υπολογιστες και free wifi φυσικα για να φερνεις και το λαπτοπ σου αν θες.Μπορείς να δανειστείς και βιβλία ή ακόμα και να κάτσεις και να το διαβάσεις εκεί πέρα; Δεν έχω πάει και ποτέ για να γνωρίζω οπότε..Εκτός από τις βιβλιοθήκες που ανέφεραν τα παιδιά πριν καιρό, υπάρχουν και άλλες;

Τωρα για βιβλιοθηκες στην Αθηνα θα σε γελασω.Τις μονες που εχω ακουστα ειναι των πανεπιστημιων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Τι να το κάνω το wifi ενώ θα βρίσκομαι στον παράδεισο; Πραγματικά αν βρεθώ σε χώρο που υπάρχουν ένα σωρό βιβλία ξεχνιέμαι και τα χαζεύω ξανά και ξανά. Λογικά οι βιβλιοθήκες θα έχουν ό,τι βιβλίο κυκλοφορεί οπότε πολλά θα ναι αυτά που θέλω να διαβάσω, θα μαι συχνή επισκέπτρια.![]()
πόσο πολύ σε καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο πράγμα έχω, μου αρέσει τόσο πολύ το διάβασμα, που όταν επισκέπτομαι εκδοτικούς οίκους ξεχνιέμαι και περναει η ώρα

τελος παντων επειδη κοιταγα και εγω για βιβλιοθηκες στην Αθήνα και είχα ρωτησει και μαλιστα για δανειστικές απο οτι μου είπαν δεν υπάρχουν ή δεν γνώριζαν τι να σου πω, βεβαια και μονος μου που το έψαξα δεν βρήκα κάτι, Πάντως εάν βρεις καμια βιβλιοθηκη καλη ενημερωσε με για να την επισκεφθω και εγώ.

Guest 186240
Επισκέπτης

την περιοδο της εξεταστικης βοηθα παρα πολυ
Σε περίοδο εξεταστικής γίνεται τέτοιος χαμός που είναι δύσκολο να κάνεις ποιοτικό διάβασμα στη βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο. Μέσα στο εξάμηνο όμως που ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος είναι

Anonyme
Δραστήριο μέλος

πόσο πολύ σε καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο πράγμα έχω, μου αρέσει τόσο πολύ το διάβασμα, που όταν επισκέπτομαι εκδοτικούς οίκους ξεχνιέμαι και περναει η ώρα
τελος παντων επειδη κοιταγα και εγω για βιβλιοθηκες στην Αθήνα και είχα ρωτησει και μαλιστα για δανειστικές απο οτι μου είπαν δεν υπάρχουν ή δεν γνώριζαν τι να σου πω, βεβαια και μονος μου που το έψαξα δεν βρήκα κάτι, Πάντως εάν βρεις καμια βιβλιοθηκη καλη ενημερωσε με για να την επισκεφθω και εγώ.![]()
Η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, είσοδος από Πεντέλης 11) λειτουργεί και ως δανειστική για τα μέλη (η εγγραφή είναι δωρεάν και χρειάζεσαι μόνο την ταυτότητά σου) και ως αναγνωστήριο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο λειτουργίας και τον ηλεκτρονικό κατάλογο μπορείς να βρεις εδώ.

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικα αναφερομουν για να δανειστεις βιβλιο και οχι να κατσεις στο αναγνωστηριο.Τοτε συμφωνω ειναι απαγορευμενη περιοδος να κατσεις να διαβασεις εκει.Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι να διαβασεις και εκει.Πχ την προηγουμενη εβδομαδα πηγα να κοιταξω για βιβλια μαθηματικων και τελικα κατεληξα να διαβασω εκει.Ειχε λιγοστο κοσμο και ηταν τοσο ησυχα.Σε περίοδο εξεταστικής γίνεται τέτοιος χαμός που είναι δύσκολο να κάνεις ποιοτικό διάβασμα στη βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο. Μέσα στο εξάμηνο όμως που ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος είναι![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.