DeMi2
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

DeMi2
Νεοφερμένο μέλος

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Από κει και πέρα, αν δεν κάνω λάθος, τα μόρια του ειδικού μαθήματος προστίθενται κανονικά στα μόρια που βγαίνουν απ'την παραπάνω διαδικασία. Ανάλογα πάντα το ειδικό μάθημα. Νομίζω, ας πούμε ότι στο σχέδιο, επειδή έχει δύο μέρη εξέτασης, ο συνολικός συντελεστής είναι 4, οπότε ο ανώτερος δυνατός είναι τα 4 χιλιάδες μόρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
για τις γλωσσες?ας πουμε οτι βγαζω 10500 βαθμο προσβασης γιατι δεν εγραψα καλα και αγγλικα η ιταλικα 16 ποσα θα ειναι τα μορια μου τοτε?παρακαλω απαντηστε
elmar1
Νεοφερμένο μέλος

εγώ πάντως έτσι τα έχω υπολογίσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.