onion Νεοφερμένο μέλος Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 13:54 Η onion έγραψε: #1 30-01-22 13:54 Γεια σας, Εχω ως στοχο να σπουδασω αστυνομια και συγκεκριμενα αξιωματικος. Αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι στην θεωρητικη κατευθυνση δεν υπαρχει αστυνομια και οτι θα πρεπει να παω θετικη για να περασω αστυνομια! Ισχυει; Το εχω ψαξει παντου στο διαδικτυο και απ’οτι βλεπω μπορω και με θεωρητικη κατευθυνση! Εσεις τι λετε; tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 14:15 Ο tsiobieman: #2 30-01-22 14:15 Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. onion Νεοφερμένο μέλος Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 14:18 Η onion έγραψε: #3 30-01-22 14:18 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Α ωραία, μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ultimate_duck87 Γιώργος Ζ Makisd karamanly Μικρή πεταλούδα KimTaehyung Nino angies Marioskops GeorgePap2003 Pierre Bezukhov Ameliak Scandal Pharmacist01 ggl xakounaamatata tsiobieman Nala Georgekk Giii xrisamikol Panagiotis849 eukleidhs1821 desp1naa Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, Εχω ως στοχο να σπουδασω αστυνομια και συγκεκριμενα αξιωματικος. Αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι στην θεωρητικη κατευθυνση δεν υπαρχει αστυνομια και οτι θα πρεπει να παω θετικη για να περασω αστυνομια! Ισχυει; Το εχω ψαξει παντου στο διαδικτυο και απ’οτι βλεπω μπορω και με θεωρητικη κατευθυνση! Εσεις τι λετε;
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 14:15 Ο tsiobieman: #2 30-01-22 14:15 Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. onion Νεοφερμένο μέλος Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 14:18 Η onion έγραψε: #3 30-01-22 14:18 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Α ωραία, μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
onion Νεοφερμένο μέλος Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2022 στις 14:18 Η onion έγραψε: #3 30-01-22 14:18 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Α ωραία, μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!!!
Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα , μπορείς κανονικά να εισαχθείς στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας και από τη Θεωρητική. Click για ανάπτυξη... Α ωραία, μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!!!