Ασκήσεις - εργασίες πρώτου έτους σε τμήματα πληροφορικής

PsychoGR

Νεοφερμένος

Ο PsychoGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Είμαι μαθητής 3ης Λυκείου, και αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να έχω πρόσβαση στις ασκήσεις ή τις εργασίες που καλούνται να λύσουν οι μαθητές στο πρώτο έτος, όσο αναφορά τον προγραμματισμό ή τα μαθηματικά. Θέλω να πάρω μία εικόνα του τι με περιμένει, καθώς και να δω τι 'άλμα' δυσκολίας υπάρχει ανάμεσα στον προγραμματισμό του σχολείου (στον όποιο είμαι πάνω απο το 95/100 και γενικά τον κατανοώ απόλυτα καθώς είχα δουλέψει με python πριν την Γ λυκείου) και ότι με περιμένει στο πανεπιστήμιο.

Όσα τμήματα έψαξα δεν επέτρεπαν την πρόσβαση σε άτομα που δεν έχουν ήδη περάσει την σχολή και οι λίγες πλατφόρμες όπου υπάρχουν για να μοιράζονται οι φοιτητές θέματα, ασκήσεις κλπ δεν είχαν αυτό που ψάχνω. Η τελευταία μου ελπίδα αυτή την στιγμή, είναι κάποιος φοιτητής πληροφορικής από εδώ μέσα να έχει ένα αντίγραφο από τις εκφωνήσεις για τα προγράμματα που έπρεπε να κάνει στο πρώτο έτος. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη:)
 

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,629 μηνύματα.
Μπορείς να κοιτάξεις αυτά για προγραμματισμό ή φυσική.

Δεν νομίζω όμως ότι έχει ιδιαίτερο νόημα να σε απασχολεί αυτό.
Επιπλέον από τμήμα σε τμήμα είναι αλλιώς.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,874 μηνύματα.
Σου έστειλα προσωπική συζήτηση για αρχεία από Πληροφορική ΟΠΑ. Μου λες 3 - 5 μαθήματα που θες να δεις τι υλικό έχουν, καθαρά για λόγους ενημέρωσης και στα στέλνω. ;)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top