anait
Νεοφερμένο μέλος
Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

19-05-25

17:10
Γεια σας, δινω φετος πανελλαδικές (την επομενη βδομάδα..) και σκοπεύω να δηλώσω αρχιτεκτονική απλως δεν ξερω σε ποια πολη ακομα. στην ιδανική περιπτωση που θα γράψω καλα ωστε να επιλέξω ειμαι ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο και τα Χανιά. ξερω πως ο βολος ειναι πιο καλλιτεχνική σχολη και μαρεσει αυτο. επισης ξερω για τα νοικια στα χανια, αλλα επειδη χανια ζω δε θα αντιμετωπισω αυτο το θεμα. για Θεσσαλονίκη δεν ξερω πολλα. γενικότερα αμα καποιος ξερει για την ποιότητα των σχολων αλλα και για τη φοιτητική ζωη οι πληροφορίες θα ηταν καλοδεχουμενες. ευχαριστώ !
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 805 μηνύματα.

19-05-25

21:11
αν εχεις την οικονομική δυνατότητα να πας αλλου, πας σαλονικα....αν δεις οτι δε σ κανει παίρνεις μεταγραφή για βολο , το αναποδο ειναι πιο δυσκολο ...... η σαλονικα εχει ζωαρα , βολος κλασικη επαρχία.....εγω εμπ θα πήγαινα πάντως.
anait
Νεοφερμένο μέλος
Η anait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

19-05-25

21:51
αθηνα δεε πολυ γουσταρω. πολυ βαβουρα κ δε μαρεσει σαν πολη. Θεσσαλονίκη ειναι πιο καλα , αμα γραψω καλα λογικα θα τη βαλω πρωτη.
Ramon
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

20-05-25

13:30
Καλησπέρα!!
Καλή επιτυχία αρχικά και με το καλό να εισαχθείς σε όποια αρχιτεκτονική επιλέξεις. Όλες οι αρχιτεκτονικές αξίζουν αυτό είναι σίγουρο.
Εγώ θα σου γράψω για την αρχιτεκτονική που είμαι και είναι αυτή του Βόλου.
Αρκετά ωραία σχολή, όντως πιο καλλιτεχνική. Καλοί καθηγητές και με συνεννόηση.
Ο Βόλος ωραία πόλη με εύκολες τις μετακινήσεις. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό. Αυτά.
Καλή επιτυχία αρχικά και με το καλό να εισαχθείς σε όποια αρχιτεκτονική επιλέξεις. Όλες οι αρχιτεκτονικές αξίζουν αυτό είναι σίγουρο.
Εγώ θα σου γράψω για την αρχιτεκτονική που είμαι και είναι αυτή του Βόλου.
Αρκετά ωραία σχολή, όντως πιο καλλιτεχνική. Καλοί καθηγητές και με συνεννόηση.
Ο Βόλος ωραία πόλη με εύκολες τις μετακινήσεις. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό. Αυτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...