valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

21-04-24

16:07
Ποιοι είναι οι εμπροθετοι προσδιορισμοι της αιτίας ;
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

22-04-24

08:44
Δεν μου φορτώνει :' )
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

22-04-24

09:19
Κάνε refresh ή προσπάθησε να μπεις από υπολογιστή αν έχεις
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.298 μηνύματα.

22-04-24

13:31
Τα περισσότερα από όσα έχεις ρωτήσει γενικά, τα βρίσκει κανείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα. Περισσότερο το λέω για δική σου διευκόλυνση.Δεν μου φορτώνει :' )
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-04-24

13:44
Οτιδήποτε ρωτάω το έχω ήδη ψάξει και μάλλον δεν βρήκα τη βοήθεια που ήθελα : )Τα περισσότερα από όσα έχεις ρωτήσει γενικά, τα βρίσκει κανείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα. Περισσότερο το λέω για δική σου διευκόλυνση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...