Georgiaaa_
Νεοφερμένο μέλος
Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

15-06-25

23:21
Γεια σας παιδιά!!Τον Σεπτέμβριο θα φοιτήσω στη β λυκείου(θεωρητική κατεύθυνση) και ήθελα να ρωτήσω εάν θα ήταν καλό τώρα το καλοκαίρι να εξασκηθώ στο άγνωστο στα αρχαία!!Και εάν ναι τι θα μπορούσα να κάνω που θα με βοηθούσε;Ή θα μου προτείνατε να αγοράσω κάποιο βοήθημα για να ρίξω μια ματιά τώρα στις διακοπές;Ό,τι μου προτείνετε θα φανεί πολύ χρήσιμο!!
socratisnotmalamas
Νεοφερμένο μέλος
Ο socratisnotmalamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

15-06-25

23:29
Καλησπέρα Γεωργία!
Κοίταξε, θα σου μιλήσω εμπειρικά ως μαθητής που μόλις τελείωσε τη Β’Λυκειου όντας μαθητής στη θεωρητική πάντα.
Ρεαλιστικά, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει «συνταγή της επιτυχίας», για τον/την κάθε μαθητή/μαθητρια δουλεύει πάντοτε κάτι διαφορετικό. Να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν κάνεις φροντιστήριο, και αν ναι, αν αυτοί θα σας κάνουν κάποιο άγνωστο για προετοιμασία ή όχι. Αν θεωρείς πως γενικότερα έχεις έφεση στα θεωρητικά μαθήματα, δηλαδή δεν σε δυσκολεύουν και ιδιαίτερα, αλλά μόνο σε φυσιολογικό βαθμό, προσωπικά θα σου πρότεινα αν δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένη σε κάποιο φροντιστήριο, να μη κάνεις καμία προετοιμασία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θεωρώ πως η εισαγωγή στο άγνωστο που γίνεται στην αρχή της χρονιάς, είναι σαφής, κατανοητή, και δεν είναι κάτι το «τρομακτικό». Για να σου πω την αλήθεια, κι εγώ λίγο πριν ξεκινήσω τη Β’ επειδή δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, άκουγα άγνωστο και ένιωθα κάπως γιατί δεν ήξερα πως ήταν. Την πρώτη φορά όμως όταν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω, όλα ξεκαθάρισαν και έκτοτε ημουν μια χαρά. Επομένως θεωρώ πως δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση κάποια προετοιμασία, αλλά εννοείται ότι η απόφαση εξαρτάται πάντα από εσένα.
Καλη συνέχεια!
Κοίταξε, θα σου μιλήσω εμπειρικά ως μαθητής που μόλις τελείωσε τη Β’Λυκειου όντας μαθητής στη θεωρητική πάντα.
Ρεαλιστικά, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει «συνταγή της επιτυχίας», για τον/την κάθε μαθητή/μαθητρια δουλεύει πάντοτε κάτι διαφορετικό. Να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν κάνεις φροντιστήριο, και αν ναι, αν αυτοί θα σας κάνουν κάποιο άγνωστο για προετοιμασία ή όχι. Αν θεωρείς πως γενικότερα έχεις έφεση στα θεωρητικά μαθήματα, δηλαδή δεν σε δυσκολεύουν και ιδιαίτερα, αλλά μόνο σε φυσιολογικό βαθμό, προσωπικά θα σου πρότεινα αν δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένη σε κάποιο φροντιστήριο, να μη κάνεις καμία προετοιμασία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θεωρώ πως η εισαγωγή στο άγνωστο που γίνεται στην αρχή της χρονιάς, είναι σαφής, κατανοητή, και δεν είναι κάτι το «τρομακτικό». Για να σου πω την αλήθεια, κι εγώ λίγο πριν ξεκινήσω τη Β’ επειδή δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, άκουγα άγνωστο και ένιωθα κάπως γιατί δεν ήξερα πως ήταν. Την πρώτη φορά όμως όταν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω, όλα ξεκαθάρισαν και έκτοτε ημουν μια χαρά. Επομένως θεωρώ πως δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση κάποια προετοιμασία, αλλά εννοείται ότι η απόφαση εξαρτάται πάντα από εσένα.
Καλη συνέχεια!

Georgiaaa_
Νεοφερμένο μέλος
Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

15-06-25

23:36
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!!Οποίος θέλει να προτείνει κάτι άλλο εννοείται πως είναι δεκτό!!

smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 539 μηνύματα.

16-06-25

00:26
Γεια σου!! Είναι πολυ νωρίς ακόμα και έχεις άπλετο χρόνο να αριστεύσεις στις πανελλήνιες. Τωρα ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες μπορείς αν θες να κάνεις μια επανάληψη σε γραμματική και συντακτικό ώστε να μην έχεις κενά. Δηλαδή ,θα σου πρότεινα να έριχνες μια ματιά σε αυτά. Το πιο βασικό είναι να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι και να έχεις δυνάμεις για την καινούργια σχολική χρονιά και προπαντός για την γ λυκείου. Τώρα άμα θες να διαβάσεις και μια ωρίτσα την μέρα κάντο , καλό θα σου κάνει.Γεια σας παιδιά!!Τον Σεπτέμβριο θα φοιτήσω στη β λυκείου(θεωρητική κατεύθυνση) και ήθελα να ρωτήσω εάν θα ήταν καλό τώρα το καλοκαίρι να εξασκηθώ στο άγνωστο στα αρχαία!!Και εάν ναι τι θα μπορούσα να κάνω που θα με βοηθούσε;Ή θα μου προτείνατε να αγοράσω κάποιο βοήθημα για να ρίξω μια ματιά τώρα στις διακοπές;Ό,τι μου προτείνετε θα φανεί πολύ χρήσιμο!!
Georgiaaa_
Νεοφερμένο μέλος

16-06-25

10:44
Ευχαριστώ πολύ smarw για τις συμβουλές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...