M4riaa
Νεοφερμένο μέλος
Η M4riaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Ειμαι κατευθυνση υγειας και θα δωσω φετος πανελληνιες
Θα ηθελα πολυ να περασω λογοθεραπεια οποτε πρεπει να γραψω περιπου 12.000-13.000 μορια
Ειμαι πολυυυ καλη στη βιολογια συνηθος γραφω 18-19 , καλη γνκ στην εκθεση γυρω στο 15 και χημεια οκαυ γυρω στο 13; Η φυσικη ομως.. με ζοριζει πολυυυ..
Εχω πιθανοτητες να περασω εκει που θελω..; Με αγχωνει πολυ
Θα ηθελα πολυ να περασω λογοθεραπεια οποτε πρεπει να γραψω περιπου 12.000-13.000 μορια
Ειμαι πολυυυ καλη στη βιολογια συνηθος γραφω 18-19 , καλη γνκ στην εκθεση γυρω στο 15 και χημεια οκαυ γυρω στο 13; Η φυσικη ομως.. με ζοριζει πολυυυ..
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.259 μηνύματα.
ε γραψε αυτα και καλα θα εισαι...παιζουν και ευκολες μετεγγραφεςΕιμαι κατευθυνση υγειας και θα δωσω φετος πανελληνιες
ε και το κατι πολυ λιγο παρακατω κατι παιζει.
ο αρχων ειναι η βιολογια
Ποτε δεν καταλαβα γιατι η λογοθεραπεια δεν ειναι στο 1ο πεδιο?
ChrisG152
Νεοφερμένο μέλος
Ο ChrisG152 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής, τα μόρια και οι βαθμοί φεύγουν και έρχονται αλλά η γνώση μένει. Ξεκίνα από την χημεία, τι σε δυσκολεύει? που χρειάζεται να κάνεις ασκήσεις? σε ποιο κεφάλαιο εντοπίζεις λάθη? . Τις ίδιες ερωτήσεις θα πρέπει να απαντήσεις και για την φυσική. Η σχετικά χαμηλή βάση της σχολής δεν θα πρέπει να είναι γνώμονας των στόχων σου και της μόρφωσής σου. Αν χρειαστεί να κάνεις μαθηματικά για να βελτιώσεις την φυσική, να τα κάνεις. Αν χρειαστεί να λύσεις 200-300 ασκήσεις στην χημεία, να τις λύσεις. Το άγχος θα μετριαστεί όταν αντιληφθείς την πρόοδό σου.
M4riaa
Νεοφερμένο μέλος
Η M4riaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
ε γραψε αυτα και καλα θα εισαι...παιζουν και ευκολες μετεγγραφες
View attachment 153974
View attachment 153975
View attachment 153976
View attachment 153977
ε γραψε αυτα και καλα θα εισαι...παιζουν και ευκολες μετεγγραφες
View attachment 153974
View attachment 153975
View attachment 153976
View attachment 153977
Ευχαριστω πολυ
Κοιτα για μενα δεν εχει νοημα να ειναι στο 1ο πεδιο εφοσον ειναι παραιατρικο επαγγελμα κ στη σχολη εχει πολλα μαθηματα που σχετιζονται με βιολογια κτλππ.. δεν διορθωνει την εκφραση του πεδιου ως προς το λεξιολογιξ η κτ τετοιο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.259 μηνύματα.
Κοιτα καλη μου Μαρια ...Τωρα μιλας με ανθρωπο που ειναι κολλημενος με την φυσικη.Ευχαριστω πολυ
Κοιτα για μενα δεν εχει νοημα να ειναι στο 1ο πεδιο εφοσον ειναι παραιατρικο επαγγελμα κ στη σχολη εχει πολλα μαθηματα που σχετιζονται με βιολογια κτλππ.. δεν διορθωνει την εκφραση του πεδιου ως προς το λεξιολογιξ η κτ τετοιο
Αλλα οπως και να το κανεις το δικιο ειναι δικιο.
Εκει στο τραπεζι συνεδριας οπου εσυ θα μπαινεις... με μονο εργαλειο τον λογο και την γλυκα σου... στο μυαλο του παιδιου να θεραπευεις ..η φυσικη και η χημεια δεν εχουν κανενα λογο...
Τα μαθηματικα ναι θα ειχαν, για να εχεις εσυ εφευρετικο μυαλο
Καλα η βιολογια αδιαφορο..οτι χρειζεται θα στο μαθουν εκει στην σχολη οπως γινεται παντου.
Τωρα αν το ονομαζουν παραϊατρικο ..οκ εχουμε μπουχτισει απο ονοματα και τιτλους..
Εχεις δει τι φυσικη κανουν οι γιατροι ? ε θα ντραπει και η φυσικη... αλλα τους βαζουν στον μπελτερ να μπουνε με νευτωνα και αν δεν γραψουν 19 αντε γεια.
M4riaa
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτα καλη μου Μαρια ...Τωρα μιλας με ανθρωπο που ειναι κολλημενος με την φυσικη.
Αλλα οπως και να το κανεις το δικιο ειναι δικιο.
Εκει στο τραπεζι συνεδριας οπου εσυ θα μπαινεις... με μονο εργαλειο τον λογο και την γλυκα σου... στο μυαλο του παιδιου να θεραπευεις ..η φυσικη και η χημεια δεν εχουν κανενα λογο...
Τα μαθηματικα ναι θα ειχαν, για να εχεις εσυ εφευρετικο μυαλο
Καλα η βιολογια αδιαφορο..οτι χρειζεται θα στο μαθουν εκει στην σχολη οπως γινεται παντου.
Τωρα αν το ονομαζουν παραϊατρικο ..οκ εχουμε μπουχτισει απο ονοματα και τιτλους..
Εχεις δει τι φυσικη κανουν οι γιατροι ? ε θα ντραπει και η φυσικη... αλλα τους βαζουν στον μπελτερ να μπουνε με νευτωνα και αν δεν γραψουν 19 αντε γεια.
Ναι σιγουρα δεν διαφωνω οτι και η φυσικη και η χημεια ειναι αχρηστα, τουλαχιστον για αυτο που θελω να ακολουθησω εγω, αλλα οντως στη σχολη χρειαζετε η βιολογια της 3ης
Οχι ολη φυσικα και σγρα θα μπορουσαμε να μαθαινουμε οτι χρειζομαστε στο πανεπηστημιο αλλα ετσι ειναι το συστημα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Καλα ασε τι θελει η σχολη ...μια χαρα θα την πας... και η βιολογια που κανεις τωρα ,δεν εχει και πολυ νοημα για εκει μεσα στην σχολη..Ναι σιγουρα δεν διαφωνω οτι και η φυσικη και η χημεια ειναι αχρηστα, τουλαχιστον για αυτο που θελω να ακολουθησω εγω, αλλα οντως στη σχολη χρειαζετε η βιολογια της 3ης
Οχι ολη φυσικα και σγρα θα μπορουσαμε να μαθαινουμε οτι χρειζομαστε στο πανεπηστημιο αλλα ετσι ειναι το συστημα
Τωρα ζορισου γιατι εισαι στην κοψη του ξυραφιου.
Καλλιέργησε πολυ αυτα που καταλαβαινεις καλυτερα ,εκθεση, βιολογια να πας ταβανι...
Η φυσικη να παιξει μεταξυ 8-10 και η χημεια να μην κατεβει κατω απο 13.
Αυτα που σου λεω δεν ειναι ευκολα ...δυσκολα ειναι ..οι πανελληνιες ειναι ενας αλλος κοσμος βαθμολογησης...αγνωστος
Θελει ακριβεια ,λιτοτητα ,καθαροτητα.
Εισαι ''πλουσια΄΄ ? εχεις κατι απο μορια μετεγγραφης ... εχεις κανενα αδελφι πατρα...που θες να πας? σε ποια πολη?
M4riaa
Νεοφερμένο μέλος
Καλα ασε τι θελει η σχολη ...μια χαρα θα την πας... και η βιολογια που κανεις τωρα ,δεν εχει και πολυ νοημα για εκει μεσα στην σχολη..
Τωρα ζορισου γιατι εισαι στην κοψη του ξυραφιου.
Καλλιέργησε πολυ αυτα που καταλαβαινεις καλυτερα ,εκθεση, βιολογια να πας ταβανι...
Η φυσικη να παιξει μεταξυ 8-10 και η χημεια να μην κατεβει κατω απο 13.
Αυτα που σου λεω δεν ειναι ευκολα ...δυσκολα ειναι ..οι πανελληνιες ειναι ενας αλλος κοσμος βαθμολογησης...αγνωστος
Θελει ακριβεια ,λιτοτητα ,καθαροτητα.
Εισαι ''πλουσια΄΄ ? εχεις κατι απο μορια μετεγγραφης ... εχεις κανενα αδελφι πατρα...που θες να πας? σε ποια παολη?
Ιωαννινα θα ηθελα αρχικα αλλα και πατρα
Πατρα ειναι και ο αδερφος μου
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
και που μενουν οι γονεις σου?Ιωαννινα θα ηθελα αρχικα αλλα και πατρα
Πατρα ειναι και ο αδερφος μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- E.Z
- mpimpika
- iew
- Mixalis!
- georgek23
- acc/fin04
- Corfu kitty
- gaidouri
- thenutritionist
- Scandal
- charmander
- Gvisbinis
- ang12_012
- abyssiniancat
- geneticist
- Sotiris.Y
- .7082729-0.
- Dr. Gl. Luminous
- Hmmytheos
- Anna1974.
- Kafkinos
- AggelikiGr
- Obi-Wan Kenobi
- M4riaa
- sophieee
- Xryssa
- XarisAdamo2008
- katerina1980
- Martheos
- aris65
- Lora2211
- Dr.Katalyst
- kostis76
- ChrisG152
- friesnchocolate
- elefther1ou_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki