sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 00:12 Ο sxetlant έγραψε: #1 10-06-11 00:12 Εισακτέοι απο ΕΠΑΛ ομάδα Α ΕΔΩ Αναλυτικά οι εισακτέοι ΑΕΙ-ΤΕΙ απο όλες τις κατηγορίες(ομάδα Β, ΓΕΛ, εσπερινά ΕΠΑΛ, κλπ) ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜαθητήςΕΠΑΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 10:21 Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ: #2 10-06-11 10:21 sxetlant ξέρεις που μπορώ να βρώ τον αριθμό των περσινών εισακτέων στα ΤΕΙ για ΕΠΑ.Λ ομάδα Α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Ο sxetlant έγραψε: #3 10-06-11 14:03 Ορίστε φίλε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εισακτέοι απο ΕΠΑΛ ομάδα Α ΕΔΩ Αναλυτικά οι εισακτέοι ΑΕΙ-ΤΕΙ απο όλες τις κατηγορίες(ομάδα Β, ΓΕΛ, εσπερινά ΕΠΑΛ, κλπ) ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜαθητήςΕΠΑΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 10:21 Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ: #2 10-06-11 10:21 sxetlant ξέρεις που μπορώ να βρώ τον αριθμό των περσινών εισακτέων στα ΤΕΙ για ΕΠΑ.Λ ομάδα Α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Ο sxetlant έγραψε: #3 10-06-11 14:03 Ορίστε φίλε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
sxetlant ξέρεις που μπορώ να βρώ τον αριθμό των περσινών εισακτέων στα ΤΕΙ για ΕΠΑ.Λ ομάδα Α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Ο sxetlant έγραψε: #3 10-06-11 14:03 Ορίστε φίλε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ορίστε φίλε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.