Nest Νεοφερμένο μέλος Ο Nest αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 09:45 Ο Nest έγραψε: #1 Χθες στις 09:45 Γεια σας παιδιά! Είμαι μαθητής Γ' Λυκείου από Οικονομική Κατεύθυνση και σκέφτομαι σοβαρά το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Στα Μαθηματικά είμαι πολύ καλός και γενικά δεν έχω θέμα με το διάβασμα, αλλά έχω να ακουμπήσω Φυσική από την Α' Λυκείου. Ξέρω ότι η σχολή είναι Πολυτεχνείο και έχει μαθήματα όπως Μηχανική, Θερμοδυναμική κτλ. Θέλω να ρωτήσω όσους είναι ήδη στη σχολή: Πόσο εφικτό είναι να καλύψω το κενό της Φυσικής (Κατεύθυνσης) μόνος μου στο πρώτο έτος; Υπάρχουν άλλοι που ήρθαν από Οικονομικά; Πώς τα παλέψατε με τα "καθαρά" μηχανολογικά μαθήματα
Γεια σας παιδιά! Είμαι μαθητής Γ' Λυκείου από Οικονομική Κατεύθυνση και σκέφτομαι σοβαρά το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Στα Μαθηματικά είμαι πολύ καλός και γενικά δεν έχω θέμα με το διάβασμα, αλλά έχω να ακουμπήσω Φυσική από την Α' Λυκείου. Ξέρω ότι η σχολή είναι Πολυτεχνείο και έχει μαθήματα όπως Μηχανική, Θερμοδυναμική κτλ. Θέλω να ρωτήσω όσους είναι ήδη στη σχολή: Πόσο εφικτό είναι να καλύψω το κενό της Φυσικής (Κατεύθυνσης) μόνος μου στο πρώτο έτος; Υπάρχουν άλλοι που ήρθαν από Οικονομικά; Πώς τα παλέψατε με τα "καθαρά" μηχανολογικά μαθήματα