Vassi Νεοφερμένο μέλος Η Vassi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:11 Η Vassi έγραψε: #1 16-11-22 12:11 Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-11-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Αργα δεν ειναι ,μεγαλο κοριτσι εισαι ακομα, αλλα δυστηχως πρεπει να δωσεις 4 μαθηματα απο την αρχη, γλωσσα λογοτεχνια, αρχαια, ιστορια και λατινικα. Το ασχημο με την ψυχολογια ειναι οτι πρεπει να γραψεις παλι εκει ψηλα... οτι ειχες γραψει τοτε. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 16-11-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι ναι: πρέπει να ξαναδώσετε όλα τα μαθήματα που δίνουν τα παιδιά σήμερα. Vassi Νεοφερμένο μέλος Η Vassi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 13:43 Η Vassi έγραψε: #4 16-11-22 13:43 Ευχαριστώ πολύ. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 20:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #5 16-11-22 20:43 Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Aggel0sss Guhahg5837 Ness Praxis Τρελας123 Antzie Evelina Par. athinoula EmperorPalpatine Kitana alpha.kappa katia.m kiyoshi spring day Dr. Gl. Luminous rempelos42 George.S nicole1982 SoyN GeorgePap2003 korlef eukleidhs1821 tsiobieman ggl Steve9393 constansn Unboxholics Than003 Mammy Nun Nic Papalitsas Ryuzaki Vassi george777 univgk Pharmacist01 Peter Pan13 jims AnnaRd hirasawayui Scandal oups katerinavld Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-11-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Αργα δεν ειναι ,μεγαλο κοριτσι εισαι ακομα, αλλα δυστηχως πρεπει να δωσεις 4 μαθηματα απο την αρχη, γλωσσα λογοτεχνια, αρχαια, ιστορια και λατινικα. Το ασχημο με την ψυχολογια ειναι οτι πρεπει να γραψεις παλι εκει ψηλα... οτι ειχες γραψει τοτε. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 16-11-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι ναι: πρέπει να ξαναδώσετε όλα τα μαθήματα που δίνουν τα παιδιά σήμερα. Vassi Νεοφερμένο μέλος Η Vassi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 13:43 Η Vassi έγραψε: #4 16-11-22 13:43 Ευχαριστώ πολύ. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 20:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #5 16-11-22 20:43 Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Aggel0sss Guhahg5837 Ness Praxis Τρελας123 Antzie Evelina Par. athinoula EmperorPalpatine Kitana alpha.kappa katia.m kiyoshi spring day Dr. Gl. Luminous rempelos42 George.S nicole1982 SoyN GeorgePap2003 korlef eukleidhs1821 tsiobieman ggl Steve9393 constansn Unboxholics Than003 Mammy Nun Nic Papalitsas Ryuzaki Vassi george777 univgk Pharmacist01 Peter Pan13 jims AnnaRd hirasawayui Scandal oups katerinavld Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Αργα δεν ειναι ,μεγαλο κοριτσι εισαι ακομα, αλλα δυστηχως πρεπει να δωσεις 4 μαθηματα απο την αρχη, γλωσσα λογοτεχνια, αρχαια, ιστορια και λατινικα. Το ασχημο με την ψυχολογια ειναι οτι πρεπει να γραψεις παλι εκει ψηλα... οτι ειχες γραψει τοτε.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 16-11-22 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι ναι: πρέπει να ξαναδώσετε όλα τα μαθήματα που δίνουν τα παιδιά σήμερα. Vassi Νεοφερμένο μέλος Η Vassi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 13:43 Η Vassi έγραψε: #4 16-11-22 13:43 Ευχαριστώ πολύ. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 20:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #5 16-11-22 20:43 Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Aggel0sss Guhahg5837 Ness Praxis Τρελας123 Antzie Evelina Par. athinoula EmperorPalpatine Kitana alpha.kappa katia.m kiyoshi spring day Dr. Gl. Luminous rempelos42 George.S nicole1982 SoyN GeorgePap2003 korlef eukleidhs1821 tsiobieman ggl Steve9393 constansn Unboxholics Than003 Mammy Nun Nic Papalitsas Ryuzaki Vassi george777 univgk Pharmacist01 Peter Pan13 jims AnnaRd hirasawayui Scandal oups katerinavld Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vassi: Καλησπέρα σας, Έχω αποφοιτήσει το 1991, έδωσα πανελλήνιες για ψυχολογία, αλλά πέρασα με καλή βαθμολογία δύο μαθήματα την Ιστορία 18 και τα Λατινικά 17. Μετά από μεγάλη περιπλάνηση σε ιδιωτικές σχολές και απογοήτευση, αποφάσισα (ίσως είναι αργά) να ξαναδώσω. Πρέπει να δώσω όλα τα μαθήματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασιλική Ρήγα Click για ανάπτυξη... Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι ναι: πρέπει να ξαναδώσετε όλα τα μαθήματα που δίνουν τα παιδιά σήμερα.
Vassi Νεοφερμένο μέλος Η Vassi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 13:43 Η Vassi έγραψε: #4 16-11-22 13:43 Ευχαριστώ πολύ. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 20:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #5 16-11-22 20:43 Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2022 στις 20:43 Ο Obi-Wan Kenobi: #5 16-11-22 20:43 Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα.
Να δωσεις αν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις!!!! Εγω ειμαι 39 ετων εδωσα φετος και περασα εκει που ηθελα. Για το διαβασμα μην φοβασαι,με το που ξεκινησεις να μελετας μετα απο λιγες μερες το μυαλο σου θα αρχισει να ρολαρει και να τα μαθαινεις οπως στο λυκειο. Είναι σαν το γυμναστηριο στην αρχη κουραζεσαι και σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα απο λιγες μερες το σωμα συνηθιζει. Δεν ειναι ποτε αργα Οσο για τις ιδιωτικες σχολες ειδικα σε σχολες με αδειες ασκησεως επαγγελματος μακρυα.