olga123 Νεοφερμένο μέλος Η olga123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 16:01 Η olga123 έγραψε: #1 17-06-20 16:01 Αν και πίστευα οτι οι περισσότεροι υποψήφιοι που θα έδιναν με το παλαιό θα ήταν της θεωρητικης,λογω λατινικων,σήμερα έμαθα οτι ήμουν η μοναδική σε ολοκληρο το σχολειο που εδινε με το παλαιο και ηταν θεωρητικη. Γενικα οι περισσότεροι σε εμας ηταν παιδια τεχνολογικης κατευθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rita Νεοφερμένο μέλος Η Rita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 16:19 Η Rita έγραψε: #2 17-06-20 16:19 Και εγω που δινω με το παλαιό εχω μόνο 10 παιδιά μέσα στην τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 17:05 Η uni77 έγραψε: #3 17-06-20 17:05 Και σε εμενα δεν ηταν πολλα που εδιναν με το παλαιο θεωρητικη, καπου στα 7-8. Μπορεί βεβαια σε αλλες περιοχες/σχολεια να υπαρχει μεγαλυτερος αριθμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 18:23 Η louminis έγραψε: #4 17-06-20 18:23 Σε μας ήταν 4 μη θεωριτικοί (οινομικων/θετικης) και οι θεωριτικοί ήμασταν 5-6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτια23 Κλημεντίνη olga123 aaaaaaaaaa jimis2001 Rita uni77 Evimgr MarinChrysanthi Panagiotis849 Lathy alpha.kappa Viedo Αλκης Κ. Vkvkvk MarcoReus tsiobieman Scandal louminis NEKTARIOS11 maria20 Markaf eukleidhs1821 JohnGreek Nurse91 Indiana Jones hirasawayui Αριάνα123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και πίστευα οτι οι περισσότεροι υποψήφιοι που θα έδιναν με το παλαιό θα ήταν της θεωρητικης,λογω λατινικων,σήμερα έμαθα οτι ήμουν η μοναδική σε ολοκληρο το σχολειο που εδινε με το παλαιο και ηταν θεωρητικη. Γενικα οι περισσότεροι σε εμας ηταν παιδια τεχνολογικης κατευθυνσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rita Νεοφερμένο μέλος Η Rita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 16:19 Η Rita έγραψε: #2 17-06-20 16:19 Και εγω που δινω με το παλαιό εχω μόνο 10 παιδιά μέσα στην τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 17:05 Η uni77 έγραψε: #3 17-06-20 17:05 Και σε εμενα δεν ηταν πολλα που εδιναν με το παλαιο θεωρητικη, καπου στα 7-8. Μπορεί βεβαια σε αλλες περιοχες/σχολεια να υπαρχει μεγαλυτερος αριθμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 18:23 Η louminis έγραψε: #4 17-06-20 18:23 Σε μας ήταν 4 μη θεωριτικοί (οινομικων/θετικης) και οι θεωριτικοί ήμασταν 5-6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτια23 Κλημεντίνη olga123 aaaaaaaaaa jimis2001 Rita uni77 Evimgr MarinChrysanthi Panagiotis849 Lathy alpha.kappa Viedo Αλκης Κ. Vkvkvk MarcoReus tsiobieman Scandal louminis NEKTARIOS11 maria20 Markaf eukleidhs1821 JohnGreek Nurse91 Indiana Jones hirasawayui Αριάνα123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω που δινω με το παλαιό εχω μόνο 10 παιδιά μέσα στην τάξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 17:05 Η uni77 έγραψε: #3 17-06-20 17:05 Και σε εμενα δεν ηταν πολλα που εδιναν με το παλαιο θεωρητικη, καπου στα 7-8. Μπορεί βεβαια σε αλλες περιοχες/σχολεια να υπαρχει μεγαλυτερος αριθμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 18:23 Η louminis έγραψε: #4 17-06-20 18:23 Σε μας ήταν 4 μη θεωριτικοί (οινομικων/θετικης) και οι θεωριτικοί ήμασταν 5-6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και σε εμενα δεν ηταν πολλα που εδιναν με το παλαιο θεωρητικη, καπου στα 7-8. Μπορεί βεβαια σε αλλες περιοχες/σχολεια να υπαρχει μεγαλυτερος αριθμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2020 στις 18:23 Η louminis έγραψε: #4 17-06-20 18:23 Σε μας ήταν 4 μη θεωριτικοί (οινομικων/θετικης) και οι θεωριτικοί ήμασταν 5-6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε μας ήταν 4 μη θεωριτικοί (οινομικων/θετικης) και οι θεωριτικοί ήμασταν 5-6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.