xasma
Νεοφερμένο μέλος

μηπως ξερετε αν ισχυει μια σιγεκριμενη πολιτικη γραμμη απο το υπουργειο η το καθε σχολειο αποφασιζει για τον αν θα καταχοριθουν οι απουσιες αυτες?
και τελος ξερει κανεις ποτε θα ξεκινησουν φετοσ? ακου για 17 η 20....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πάμε πάλι... επίσημα, οι απουσίες δεν μπαίνουν όταν:γεια σας εχω μια απορια σχετικα με τις απουσιες μια βδομαδα πριν απο τις πανελληνιεσ....
μηπως ξερετε αν ισχυει μια σιγεκριμενη πολιτικη γραμμη απο το υπουργειο η το καθε σχολειο αποφασιζει για τον αν θα καταχοριθουν οι απουσιες αυτες?
και τελος ξερει κανεις ποτε θα ξεκινησουν φετοσ? ακου για 17 η 20....
- Το σχολείο κλείνει με εντολή του Νομάρχη
- Απεργεί ο καθηγητής της συγκεκριμένης ώρας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xasma
Νεοφερμένο μέλος

συμφωνω με αυτο που λες αλλα δεν γινεται δευτερα να κανεις μαθημα και τριτη να δινεισ..... λογικα καποιες μερεσ αφηνουν κενο ...... αυτο θελω να μαθω...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, κάποιες μέρες αφήνουν "κενό". Δηλαδή κλείνουν κανονικότατα, δεν εννοώ ότι είναι ανοιχτά αλλά δεν μπαίνουν απουσίες. Το πόσες μέρες είναι αυτές, καλύτερα να ρωτήσεις τη γραμματεία σου.δεν εχω πολλες απουσιες απλα θελω να σταματησω απο δευτερα να πηγενω και για αυτο θελω να μετρησω ακριβως ποσες εχω......
συμφωνω με αυτο που λες αλλα δεν γινεται δευτερα να κανεις μαθημα και τριτη να δινεισ..... λογικα καποιες μερεσ αφηνουν κενο ...... αυτο θελω να μαθω...
miv
Επιφανές μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

βεβαια δεν ερχοταν σχεδον κανεις τις τελευταιες μερες
εγω η χαζη δεν ειχα κρατησει απουσιες και αναγκαστικα πηγαινα!
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ επειδή μένω κοντά στο σχολείο και οι καθηγητές των κατευθύνσεων είναι πολύ καλοί θα πηγαίνω μόνο στις κατευθύνσεις πριν το πάσχα (1. για να ξεσκάω, 2. γιατι όπως προείπα έχουμε καλους καθηγητές και 3 για να μπαίνω στη διαδικασία να ξυπνήσω] και μετά καθόλου!!!
αυτά τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα είχα να πω

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος

στον καθενα λειτουργει διαφορετικα δαναη..αν πηγαινεις φροντιστηριο μπορεις να τις κανεις μαζεμενες αλλιως καλυτερα λιγες μερες τη βδομαδα για να μην χασεις την επαφη..
Πηγαίνω ιδιαίτερο και ενω ως τώρα έκανα 114 απουσίες μέχρι το μάρτιο φετος έχω καταφέρει να έχω κάνει τόσο λίγες που μπορώ να λείπω σχεδόν όσο θέλω (και αν συγκρίνω με άλλα παιδία που πλησιάζουν το όριο αλλά παρ' όλα αυτά λοίπουν όλη την ώρα).. οπότε θα πηγαίνω το πρωί και μετά θα φυγω 3-4 ώρα (αν κάθομαι πιο πολύ μετά γυρνάω πολύ κουρασμένη)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.