Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.421 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.179 μηνύματα σε 105.913 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 394 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με γράμμα εννοείς;γεια σας παιδια..ειμαι 19 χρονων και θελω να στειλω το ποσο της ταξης των 10 ευρω σε εναν φιλο μου μεσω ελτα..ξερει κανεις ποια θα ειναι τα εξοδα της αποστολης?επισης θα μου ζητηθει ταυτοτητα ή κατι?(η αποσταση ειναι γρεβενα-αθηνα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας παιδια..ειμαι 19 χρονων και θελω να στειλω το ποσο της ταξης των 10 ευρω σε εναν φιλο μου μεσω ελτα..ξερει κανεις ποια θα ειναι τα εξοδα της αποστολης?επισης θα μου ζητηθει ταυτοτητα ή κατι?(η αποσταση ειναι γρεβενα-αθηνα)