Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 

05-04-20

13:00

Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
 Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 690 μηνύματα. 

06-04-20

20:47

Είναι περισσότερο για κατανόηση εννοιών. Δύσκολα πιστεύω θα μπει κάτι απο εκεί σαν ορισμός καθώς είναι πολύ περιεκτικό. Πιο πιθανό για Σ/Λ στο 1ο θέμα ή για κάνα συμπληρωματικό ερώτημα θεωρίας σε 3ο ή 4ο θέμα.Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
 Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 

06-04-20

21:02

Για τη δική σου κατανόηση μπορείς να το χρησιμοποιείς, αλλά δεν έχει ζητηθεί ποτέ κάτι από το γλωσσάρι. Άλλωστε, η ύλη, όπως αυτή δημοσιεύεται στο ΦΕΚ αναλυτικά, δεν περιλαμβάνει το λεξικό εννοιών. =)Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
Αν παρατηρήσεις την ύλη σου, οι ορισμοί δίνονται μέσα στο κείμενο των κεφαλαίων και μετά αναλύονται.
Specon
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο Specon αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής Χαροκοπείου.  Έχει γράψει 141 μηνύματα. 

29-11-20

17:16

Καλησπέρα , έχω μια ερώτηση για την θεωρία πρέπει να μάθω και στις σελίδες 20 -21 το παράδειγμα που έχει με τον πίνακα ; ή επειδή έχει έτοιμα νούμερα (δηλαδή  ξέρω εγώ δεν είναι  όπως  στο κεφ 2 με τα συμπληρωματικά που μπορώ να βάλω και δικό μου παράδειγμα )  δεν υπάρχει περίπτωση να μας το ζητήσουν;
								Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
 - 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki