mourinho776 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mourinho776 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:07 Ο mourinho776: #1 31-12-20 00:07 Γνωρίζει κάποιος να μου πει που χρησιμοποιείται ο προσεγγιστικος τύπος στα μαθήματικα... Είμαι τοε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 31-12-20 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Γνωρίζει κάποιος να μου πει που χρησιμοποιείται ο προσεγγιστικος τύπος στα μαθήματικα... Είμαι τοε Click για ανάπτυξη... Τι ειναι το τοε? Xαρακτηριστικο παραδειγμα προσεγγισης ειναι η αναλυση κατα Taylor. Εχοντας μια συναρτηση που δεν μπορουμε επιλυσουμε την προσεγγιζουμε γυρω απο καποιο σημειο που μας ενδιαφερει (χ0) με την αναλυση κατα Taylor ,την μετατρεπουμε σε πολυωνυμο και την επιλυουμε. Οσο μεγαλυτερο βαθμο παραγωγους χρησιμοποιουμε τοσο μεγαλυτερη ειναι η προσεγγιση.Ειναι μια βατη διαδικασια διοτι υπακουει σε τυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourinho776 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mourinho776 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:51 Ο mourinho776: #3 31-12-20 00:51 Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 31-12-20 00:54 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Click για ανάπτυξη... Ωραια, Στις εξετασεις παρακαλας να βαλουν ενα taylor γιατι ειναι σιγουρο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Papachrist ggl alextheo Xristinaki123 Nefh_ eukleidhs1821 χημεια4λαιφ nicole1982 leo41 BioChemical Monster Hunter Γιώργος Πετ the purge tsiobieman nucomer ΘανάσοςG4 PanosBat Danis13 Alexandros36k fay01 Lathy SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γνωρίζει κάποιος να μου πει που χρησιμοποιείται ο προσεγγιστικος τύπος στα μαθήματικα... Είμαι τοε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 31-12-20 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Γνωρίζει κάποιος να μου πει που χρησιμοποιείται ο προσεγγιστικος τύπος στα μαθήματικα... Είμαι τοε Click για ανάπτυξη... Τι ειναι το τοε? Xαρακτηριστικο παραδειγμα προσεγγισης ειναι η αναλυση κατα Taylor. Εχοντας μια συναρτηση που δεν μπορουμε επιλυσουμε την προσεγγιζουμε γυρω απο καποιο σημειο που μας ενδιαφερει (χ0) με την αναλυση κατα Taylor ,την μετατρεπουμε σε πολυωνυμο και την επιλυουμε. Οσο μεγαλυτερο βαθμο παραγωγους χρησιμοποιουμε τοσο μεγαλυτερη ειναι η προσεγγιση.Ειναι μια βατη διαδικασια διοτι υπακουει σε τυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourinho776 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mourinho776 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:51 Ο mourinho776: #3 31-12-20 00:51 Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 31-12-20 00:54 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Click για ανάπτυξη... Ωραια, Στις εξετασεις παρακαλας να βαλουν ενα taylor γιατι ειναι σιγουρο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Papachrist ggl alextheo Xristinaki123 Nefh_ eukleidhs1821 χημεια4λαιφ nicole1982 leo41 BioChemical Monster Hunter Γιώργος Πετ the purge tsiobieman nucomer ΘανάσοςG4 PanosBat Danis13 Alexandros36k fay01 Lathy SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Γνωρίζει κάποιος να μου πει που χρησιμοποιείται ο προσεγγιστικος τύπος στα μαθήματικα... Είμαι τοε Click για ανάπτυξη... Τι ειναι το τοε? Xαρακτηριστικο παραδειγμα προσεγγισης ειναι η αναλυση κατα Taylor. Εχοντας μια συναρτηση που δεν μπορουμε επιλυσουμε την προσεγγιζουμε γυρω απο καποιο σημειο που μας ενδιαφερει (χ0) με την αναλυση κατα Taylor ,την μετατρεπουμε σε πολυωνυμο και την επιλυουμε. Οσο μεγαλυτερο βαθμο παραγωγους χρησιμοποιουμε τοσο μεγαλυτερη ειναι η προσεγγιση.Ειναι μια βατη διαδικασια διοτι υπακουει σε τυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourinho776 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mourinho776 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:51 Ο mourinho776: #3 31-12-20 00:51 Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 31-12-20 00:54 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Click για ανάπτυξη... Ωραια, Στις εξετασεις παρακαλας να βαλουν ενα taylor γιατι ειναι σιγουρο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 00:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 31-12-20 00:54 Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Click για ανάπτυξη... Ωραια, Στις εξετασεις παρακαλας να βαλουν ενα taylor γιατι ειναι σιγουρο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από γιωργοςπ: Ευχαριστώ τμημα οικονομικων επιστημών Click για ανάπτυξη... Ωραια, Στις εξετασεις παρακαλας να βαλουν ενα taylor γιατι ειναι σιγουρο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.