Sansy16
Νεοφερμένο μέλος
Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

15-10-11

12:50
Αυτην την περιοδο διαβαζω ενα βιβλιο το αυξηστε τη νουμοσυνη σας και εχω καποιεσ αποριες μηπως μπορει να με βοηθησεο καποιος ???? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.086 μηνύματα.

15-10-11

12:59
Πες μας τις απορίες σου και όποιος μπορέσει θα σου απαντήσει. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sansy16
Νεοφερμένο μέλος
Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

15-10-11

13:34
Λοιπον η πρωτη ειναι αν οι νοερες εκονες γινονται στο μυαλο ή τις βλεπεις οταν εχεις κλειστα τα ματια, δηλαδη ειναι σαν να ζεις πραγματικες εμπιριες ή απλα τις σκεφτεσε αυτη ειναι η πιο σημαντικη απορια μου γιατι αν καταλαβω αυτην θα μου λυθουν (λογικα) και οι αλλες ...!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...