Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 12:50 Η Sansy16 έγραψε: #1 15-10-11 12:50 Αυτην την περιοδο διαβαζω ενα βιβλιο το αυξηστε τη νουμοσυνη σας και εχω καποιεσ αποριες μηπως μπορει να με βοηθησεο καποιος ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η Drama Prinzessin: #2 15-10-11 12:59 Πες μας τις απορίες σου και όποιος μπορέσει θα σου απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 13:34 Η Sansy16 έγραψε: #3 15-10-11 13:34 Λοιπον η πρωτη ειναι αν οι νοερες εκονες γινονται στο μυαλο ή τις βλεπεις οταν εχεις κλειστα τα ματια, δηλαδη ειναι σαν να ζεις πραγματικες εμπιριες ή απλα τις σκεφτεσε αυτη ειναι η πιο σημαντικη απορια μου γιατι αν καταλαβω αυτην θα μου λυθουν (λογικα) και οι αλλες ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 14:11 Ο boss. έγραψε: #4 15-10-11 14:11 απο το αλτερ το αγορασες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτην την περιοδο διαβαζω ενα βιβλιο το αυξηστε τη νουμοσυνη σας και εχω καποιεσ αποριες μηπως μπορει να με βοηθησεο καποιος ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η Drama Prinzessin: #2 15-10-11 12:59 Πες μας τις απορίες σου και όποιος μπορέσει θα σου απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 13:34 Η Sansy16 έγραψε: #3 15-10-11 13:34 Λοιπον η πρωτη ειναι αν οι νοερες εκονες γινονται στο μυαλο ή τις βλεπεις οταν εχεις κλειστα τα ματια, δηλαδη ειναι σαν να ζεις πραγματικες εμπιριες ή απλα τις σκεφτεσε αυτη ειναι η πιο σημαντικη απορια μου γιατι αν καταλαβω αυτην θα μου λυθουν (λογικα) και οι αλλες ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 14:11 Ο boss. έγραψε: #4 15-10-11 14:11 απο το αλτερ το αγορασες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες μας τις απορίες σου και όποιος μπορέσει θα σου απαντήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 13:34 Η Sansy16 έγραψε: #3 15-10-11 13:34 Λοιπον η πρωτη ειναι αν οι νοερες εκονες γινονται στο μυαλο ή τις βλεπεις οταν εχεις κλειστα τα ματια, δηλαδη ειναι σαν να ζεις πραγματικες εμπιριες ή απλα τις σκεφτεσε αυτη ειναι η πιο σημαντικη απορια μου γιατι αν καταλαβω αυτην θα μου λυθουν (λογικα) και οι αλλες ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 14:11 Ο boss. έγραψε: #4 15-10-11 14:11 απο το αλτερ το αγορασες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπον η πρωτη ειναι αν οι νοερες εκονες γινονται στο μυαλο ή τις βλεπεις οταν εχεις κλειστα τα ματια, δηλαδη ειναι σαν να ζεις πραγματικες εμπιριες ή απλα τις σκεφτεσε αυτη ειναι η πιο σημαντικη απορια μου γιατι αν καταλαβω αυτην θα μου λυθουν (λογικα) και οι αλλες ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2011 στις 14:11 Ο boss. έγραψε: #4 15-10-11 14:11 απο το αλτερ το αγορασες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απο το αλτερ το αγορασες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.