PaNaGiOtIS.
Νεοφερμένο μέλος

Έχω μια απορία!
Είναι αληθεια οτι τα αγορια με τρύπα για σκουλαρικι δεν γινονται δεκτα στην Στρατιωτική Ιατρικη?
Γιατι θέλω πολυ να κάνω αλλα δεν μπορω να το διακινδυνευσω!
Ας μου απαντήσει οποιος ξέρει στα σιγουρα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marwan
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

PaNaGiOtIS.
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα σκουλαρίκι δεν βάζω για μαγκιά...
Βάζω γιατι μου αρέσει...
Δεν είναι μέρος των υγειονομικών εξετάσεων;;
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ξέρω!!
Αλλα σκουλαρίκι δεν βάζω για μαγκιά...
Βάζω γιατι μου αρέσει...
Δεν είναι μέρος των υγειονομικών εξετάσεων;;
μεσα στη σχολη σιγουρα δεν αφηνουν
100%
εδω κουρευουν και τα μαλλια.
εξω οατν εισαι με τα πολιτικα ρουχα κανε οτι θες.απλο ειναι..
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένο μέλος

αλλά οταν λεει ελληνες του γενος που δεν εχουν ελληνική ιθαγένεια , Τι εννοεί? οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που εχουν ελληνες γονείς?
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ ............
DimiMoli
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είμαι πρωτοετής στη ΣΣΑΣ φέτος. Τα παιδιά αυτά δεν είναι ηαφρόκρεμα των μαθητών, όπως εδώ στην Ελλάδα που πρέπει να είσαι πάνω από 18,5-19 για να μπεις, αλλά μπαίνουν είτε όπως είπα παραπάνω είτε με συμφωνίες. Αυτοί μας δίνουν στρατιωτικές βάσεις και εμείς τους δίνουμε εκπαίδευση. Αν θες κάτι άλλο στείλε πμ αλλά μην είσαι σίγουρη ότι θα απαντήσω μετά τη Δευτέρα που μπαίνω μέσα ξανά.
constantinepap
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
παιδια εειδα τις φετινες βασεις και ειδα μια σχολη ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ ΕΙΔ. ΚΑΤ. Ν. 3648/ β....η βαση της για φετος ειναι 14.959 και περσυ ηταν 18.526....μπορει να μου πει κανεις τιποτα για αυτη τη σχολη....????????? SOS!!!!!!!!!!!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

constantinepap
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

διαβασε λιγο την εγκυκλιο που εδωσα παραπανω, τα γραφει αναλυτικα για τις ειδικες κατηγοριες...
constantinepap
Νεοφερμένο μέλος

DimiMoli
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδει εβλεπα τις βασεις για φετος και ειδα ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ ΕΙΔ. ΚΑΤ. Ν3648/β....περση αυτη η σχολη λεει οτι ηταν 18.526 και φετος ειναι 14.959....μπορει κανεις να μου πει αν ξερει για τι ειδους ιατρικη αναφερεται και αν ειναι καλη σχολη???? νομιζω οτι ειναι για τριτεκνους αυτη η σχολη.....sos!!!!!!!!!
-----------------------------------------
παιδια εειδα τις φετινες βασεις και ειδα μια σχολη ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ ΕΙΔ. ΚΑΤ. Ν. 3648/ β....η βαση της για φετος ειναι 14.959 και περσυ ηταν 18.526....μπορει να μου πει κανεις τιποτα για αυτη τη σχολη....????????? SOS!!!!!!!!!!!
Από την εγκυκλιο που εδωσα παραπανω (σελ.19/68):
Η κατηγορια 3648/β (για την οποια ρωταει) ειναι αυτο. Οι Ελληνες του Εξωτερικου (ομογενεις) ανηκουν στην κατηγορια 3648/γ και οι βασεις αυτης της κατηγοριας δεν βγηκαν μαζι με τις υπολοιπες βασεις του 90%. Η 3648/α ειναι οι πολύτεκνοι κλπΣτις ειδικές κατηγορίες υπάγονται οι παρακάτω περιπτώσεις του άρθρου 11 του Ν. 3648/08, για τις οποίες απαιτούνται τα αναγραφόμενα σε κάθε μία δικαιολογητικά:
α. Επί του εκάστοτε καθοριζόμενου αριθμού εισακτέων και μέχρι ποσοστού
τριάντα πέντε επί τοις εκατό (35%), εισάγονται κατά σειρά επιτυχίας οι ανήκοντες στις παρακάτω
ειδικές κατηγορίες:
(1) Τέκνα Πολυτέκνων
Βεβαίωση κυρωμένη από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων
(με τη σφραγίδα «τυγχάνει έγκυρο» (Υπόδειγμα «4»).
(2) Τέκνα Οικογενειών με τρία παιδιά
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο ήμο.
β. Επί του ανωτέρω ποσοστού (35 %) και μέχρι ποσοστού δέκα επί τοις εκατό
(10%) επʼ αυτού σε κάθε περίπτωση όμως τουλάχιστον ένα άτομο, εισάγονται κατά σειρά επιτυχίας, οι
ανήκοντες στις παρακάτω ειδικές κατηγορίες:
(1) Τέκνα ή αδελφοί αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές
επιχειρήσεις, καθώς και στρατιωτικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων υνάμεων ειρηνικής
περιόδου, οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά επί τοις εκατό (67%) και άνω, λόγω
παθήσεώς τους σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής.
(2) Τέκνα των θανόντων στρατιωτικών των Ενόπλων υνάμεων στον
πόλεμο ή στην ειρήνη κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής (Υπόδειγμα «3»).
(3) Τέκνα Ελλήνων Μονίμων Στρατιωτικών Εφέδρων και Κληρωτών
οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από
την 20η Ιουλίου έως την 20η Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα
το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγ. Θεοδώρους της Κύπρου.
γ. Οι Έλληνες του Εξωτερικού του άρθρου 3 παρ. 1 του Ν. 1351/1983 (ΦΕΚ 56
Αʼ), όπως οι διατάξεις αυτού τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις της παρ. 11 του
άρθρου 10 του Ν. 2327/1995 (ΦΕΚ 156 Αʼ) και της παρ. 4 του άρθρου 5 του Ν. 2517/1997 (ΦΕΚ 16 Αʼ)
σε ποσοστό 3 %, όπως το άρθρο 12 του Ν. 2552/97 ορίζει.
maria3773
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 18000 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 14300.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ Ο ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ.
το διαβασα σε ενα σιτε αυτο ισχυει? και οι πολυτεκνοι ειναι πιο πολυ ευνοημενοι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τη ΣΣΑΣ συγκεκριμένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.