Dionisisk Νεοφερμένο μέλος Ο Dionisisk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Μαΐου 2023 στις 12:29 Ο Dionisisk: #1 16-05-23 12:29 Εάν θα μπορούσα κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι σωστή ή λάθος η πρόταση α θα ήμουν ευγνώμων! eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 16 Μαΐου 2023 στις 15:47 Ο eukleidhs1821: #2 16-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dionisisk: Εάν θα μπορούσα κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι σωστή ή λάθος η πρόταση α θα ήμουν ευγνώμων! Click για ανάπτυξη... σωστοτατο ειναι και μαλιστα οχι απλα εχουν ιδιο πεδιο ορισμου αλλα οι συναρτησεις ειναι ισες.η λεγομενη προσεταιριστικη ιδιοτητα στη συνθεση συναρτησεων Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 16 Μαΐου 2023 στις 15:47 Ο eukleidhs1821: #2 16-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dionisisk: Εάν θα μπορούσα κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι σωστή ή λάθος η πρόταση α θα ήμουν ευγνώμων! Click για ανάπτυξη... σωστοτατο ειναι και μαλιστα οχι απλα εχουν ιδιο πεδιο ορισμου αλλα οι συναρτησεις ειναι ισες.η λεγομενη προσεταιριστικη ιδιοτητα στη συνθεση συναρτησεων
Αρχική Δημοσίευση από Dionisisk: Εάν θα μπορούσα κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι σωστή ή λάθος η πρόταση α θα ήμουν ευγνώμων! Click για ανάπτυξη... σωστοτατο ειναι και μαλιστα οχι απλα εχουν ιδιο πεδιο ορισμου αλλα οι συναρτησεις ειναι ισες.η λεγομενη προσεταιριστικη ιδιοτητα στη συνθεση συναρτησεων